Nu we niet meer uit eten kunnen, zijn er gelukkig genoeg Franse restaurants waar je kunt bestellen. Ontdek hier de beste Franse restaurants door Nederland!
Lees verder »Eten & Drinken
Crème de Cassis in je toetje
Crème de Cassis is vooral bekend als likeur, maar wordt ook veel toegepast in gerechten.
Lees verder »Recept voor de Elzasser Flammkuchen
De Elzasser Flammkuchen is een heerlijk gerecht uit de Elzas. Leer hier hoe je deze dunne pizza met crème fraîche, uien en spekblokjes.
Lees verder »7 leuke activiteiten, kaas- en wijnproeverijen in Bordeaux
Zoek je activiteiten in Bordeaux. Leer hoe kaas wordt gemaakt, en met welke wijnen je de kazen het best kunt combineren. Ontdek hier 7 leuke activiteiten.
Lees verder »Recept voor de perfecte Quiche Lorraine
De meest bekende quiche is de Quiche Lorraine, waarbij spek en kaas de hoofdingrediënten vormen. Ontdek ons favoriete recept voor het bereiden van Quiche.
Lees verder »Klassieke ratatouille uit de Provence
Het gerecht ratatouille komt van oorsprong uit de Provence en smaakt heerlijk op warme dagen. Hier lees je ons favoriete recept voor het bereiden van een klassieke Franse ratatouille.
Lees verder »Gebakken Mosselen à La Provençale
Speciaal voor de liefhebbers van de Mediterrane keuken deel ik het recept voor gebakken mosselen met verse kruiden uit de Provence.
Lees verder »Recept voor romige kastanjesoep
Weer zo'n lekker herfstrecept van Astrid! Dit keer maakt zij een kastanjesoepje voor 4 glaasjes.
Lees verder »Kastanjecrème met merengue
Weer zo'n lekker herfstrecept van Astrid! Deze keer maakt zij een kastanjecrème met merengue voor 4 personen.
Lees verder »Kastanje, van boom tot op het bord
De Ardèche is onlosmakelijk verbonden met de kastanjebomen en zijn vrucht de kastanje. Leuke recepten en alles over de kastanje oogst.
Lees verder »