Samenwerken

Meer zichtbaarheid via Zininfrankrijk.nl

Dat kan, voor een scherp tarief heb je al een blog bericht (advertorial).

Over ons

ZininFrankrijk.nl is een blog van Reiscompany. Op Zininfrankrijk.nl vind je sinds 2018 praktische reistips en -inspiratie voor een vakantie of kort verblijf in Frankrijk. Denk aan de mooiste bezienswaardigheden in een bepaald gebied en unieke hotels, campings, chambres d’hôtes en vakantiehuisjes. Wij onderscheiden ons van de vele andere blogs met berichten die de diepte in gaan. Je zult bij ons geen snelle vluchtige blogs aantreffen, maar wel uitgebreide langere blogs.

Vanuit ons kantoor in Rotterdam aan de Groenendaal werken wij met 4 personen aan ZininFrankrijk.nl. Bekijk hier al onze labels.

USP’s van Zin in Frankrijk

Unique selling propositions (afgekort als USP’s) die ons onderscheiden van vergelijkbare sites.

 • Wij zijn Francofiel en houden van alles wat met Frankrijk te maken heeft.
 • De artikelen scoren hoog in Google, dus niet alleen direct, maar ook op langere termijn worden ze veel gelezen.
 • De meeste artikelen zijn tussen de 1000 en 2000 woorden lang. Geen vluchtige korte teksten dus.
 • Publicatie kan heel flexibel, indien communicatie goed verloopt, binnen een week.

Dit zijn de cijfers

Het bezoek van Zininfrankrijk.nl bestaat voor 64% uit vrouwen en 36% uit mannen in de leeftijdscategorie van 25 – 65 jaar.

 • 2023: 1.627.000 bezoekers
 • 2022: 1.316.000 bezoekers
 • 2021: 853.000 bezoekers
 • 2020: 722.500 bezoekers

Wekelijks sturen we een nieuwsbrief en publiceren we artikelen op Zin in Frankrijk. Elk artikel komt daarna ook op onze Social Media kanalen.

Met wie werken wij graag samen?

Wij werken samen met lokale toerismebureau’s, touroperators, campings, chambres d’hôtes en vakantiehuizen. Je kunt bij een samenwerking denken aan een advertorial (mits de content past bij de doelgroep en focus van Zininfrankrijk.nl), persreizen en reviews.

Wat gaan we doen?

Wij schrijven de teksten in overleg en met input van de klant. Alle artikelen en social media posts die uit een advertorial voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. Wij plaatsen geen gratis linkjes of gastblogs en doen niet aan linkruil en/of bloguitwisseling.

Inhoud blog bericht

De lengte van een pagina van een betaald blog bericht kan verschillen, houdt rekening met minimaal 500 woorden en een aantal mooie foto’s. Het blog bericht wordt ook via de diverse mediakanalen gedeeld. Last but not least, de advertorial blijft voor onbepaalde tijd staan op de website. In het blog bericht is voldoende ruimte voor één of meerdere linkjes naar uw eigen website.

Blog bericht € 350,-

Bezit je een vakantiehuis/gîte, B&B of camping dan betaal je eenmalig € 350,- ex btw voor een heel blog artikel. Het blog blijft voor onbepaalde tijd staan op Zin in Frankrijk. Bekijk hier een voorbeeld van een betaalde blog.

Voordelen advertorial met link(jes)

 • Bereik de juiste doelgroep Frankrijkliefhebbers
 • Eenmalig bedrag, dus geen jaarlijkse kosten
 • Voor onbepaalde tijd zichtbaar op de website
 • Je profiteert van de groei van onze website
 • Je hebt geen last van toekomstige prijsstijgingen
 • Onze ranking in Google heeft heeft een positieve invloed op jullie ranking!

Voor eigenaren met meer dan één huis, gîte, B&B of camping, touroperators en toerismebureaus gelden andere voorwaarden en tarieven.

Neem vrijblijvend contact op

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Dirk Verbeek via [email protected] of bel ons even op +31 (0)10 844 95 12.

Bekijk ook onze andere sites: