Adverteren / samenwerken

Jouw accommodatie of merk op Zininfrankrijk.nl?

Dat kan, voor een scherp tarief heb je al een advertorial.

Iets meer over ons

Op Zininfrankrijk.nl vind je praktische reistips en -inspiratie voor een vakantie of kort verblijf in Frankrijk. Denk aan de mooiste bezienswaardigheden in een bepaald gebied en unieke hotels, campings, chambres d’hôtes en vakantiehuisjes.

Het bezoek van Zininfrankrijk.nl bestaat voor 64% uit vrouwen en 36% uit mannen in de leeftijdscategorie van 25 – 65 jaar. Gemiddeld bereikten wij in 2019 ruim 35.000 bezoekers per maand en groeien gestaag! In 2020 verwachten wij een mooie stijging in het gemiddeld aantal bezoekers per maand. In de maand juni van 2020 had de website 98.905 bezoekers.

Wekelijks worden er nieuwe artikelen gepubliceerd op onze blog. Elk artikel wordt ook op FB, Pinterest en Instagram gedeeld.

Met wie werken wij graag samen?

Wij werken samen met lokale toerismebureau’s, touroperators, campings, chambres d’hôtes en vakantiehuizen. Je kunt bij een samenwerking denken aan een advertorial (mits de content past bij de doelgroep en focus van Zininfrankrijk.nl), persreizen en reviews.

Wat verwachten wij van jou?

Wij schrijven de teksten in overleg en met input van de klant. Alle artikelen en social media posts die uit een advertorial voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. Wij plaatsen geen gratis linkjes of gastblogs en doen niet aan linkruil en/of bloguitwisseling.

Inhoud blog bericht

De lengte van een pagina van een advertorial (betaald blog bericht) kan verschillen, houdt rekening met 300 tot 500 woorden en een aantal mooie foto’s. Het blog bericht wordt ook via de diverse mediakanalen gedeeld. Last but not least, de advertorial blijft voor onbepaalde tijd staan op de website.

Kosten blog bericht

Bezit je een vakantiehuis/gîte, B&B of camping dan betaal je eenmalig €345 ex btw voor een bericht. Het blog bericht blijft voor onbepaalde tijd staan op Zin in Frankrijk. Bekijk hier een voorbeeld van een advertorial.

Voor eigenaren met meer dan één huis, gîte, B&B of camping, touroperators en toerismebureaus gelden andere voorwaarden en tarieven.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking en alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Dirk Verbeek via dirk@zininfrankrijk.nl of bel ons even op +31 (0)10 844 95 12.

Andere sites van Reiscompany: