Samenwerken

Jouw accommodatie of merk op Zininfrankrijk.nl?

Dat kan, voor een scherp tarief heb je al een advertorial.

Iets meer over ons

Zininfrankrijk.nl is een Nederlands reisblog van Reiscompany. Op Zininfrankrijk.nl vind je praktische reistips en -inspiratie voor een vakantie of kort verblijf in Frankrijk. Denk aan de leukste en mooiste bezienswaardigheden in een bepaald departement, een cool boetiekhotel, chambres d’hôtes of vakantiehuis.

De bezoekers van Zininfrankrijk.nl zijn voornamelijk vrouwen (64%) tussen de 25 en 65 jaar.

Wekelijks worden er nieuwe artikelen gepubliceerd op onze blog. Ieder nieuw artikel wordt ook via FB, Pinterest en Instagram verspreid.

Met wie werken wij graag samen?

Wij werken samen met lokale toerismebureau’s, touroperators, campings, chambres d’hôtes en vakantiehuizen. Je kunt bij zo een samenwerking denken aan een gastblog, gesponsord artikel (mits de content past bij de doelgroep en focus van Zininfrankrijk.nl), persreizen en reviews.

Wat verwachten wij van jou?

Wij schrijven alle teksten zelf op basis van de door de partner aangeleverde input. Alle artikelen en social media posts die uit een gesponsord artikel voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. Wij plaatsen geen gratis linkjes of gastblogs en doen niet aan linkruil en/of bloguitwisseling.

De lengte van een betaald artikel kan verschillen, houdt rekening met 300 tot 500 woorden en een aantal ondersteunende foto’s. Het artikel wordt ook via de diverse mediakanalen gedeeld. Last but not least, het artikel blijft voor onbepaalde tijd staan op de website.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Zin in Frankrijk? Neem dan contact op met Dirk Verbeek via dirk@zininfrankrijk.nl of bel ons even op +31 (0)10 844 95 12.

Andere goedlopende sites van Reiscompany: