Home » Informatie » Samenwerken

Samenwerken

Jouw bedrijf of merk op onze site?

Zininfrankrijk.nl is een Nederlands reisblog. Op Zininfrankrijk.nl vind je praktische reistips en -inspiratie voor een vakantie of kort verblijf in Frankrijk. Denk aan de leukste en mooiste bezienswaardigheden in een bepaald departement, een cool boetiekhotel, chambres d’hôtes of vakantiehuis.

De bezoekers van Zininfrankrijk.nl zijn voornamelijk vrouw (64%) tussen de 25 en 65 jaar.

Wekelijks worden er nieuwe artikelen gepubliceerd op onze blog. Elk artikel wordt ook via onze social mediakanalen gedeeld.

Samenwerkingsmogelijkheden

Wij werken samen met lokale toerismebureau’s, touroperators, campings, chambres d’hôtes en vakantiehuizen. Je kunt bij zo een samenwerking denken aan een gastblog, gesponsord artikel (mits de content past bij de doelgroep en focus van Zininfrankrijk.nl), persreizen en reviews.

Wij schrijven alle teksten zelf op basis van de door de partner aangeleverde input. Alle artikelen en social media posts die uit een gesponsord artikel voortkomen, zullen als zodanig worden aangemerkt. Wij plaatsen geen gratis linkjes of gastblogs en doen niet aan linkruil en/of bloguitwisseling.

De lengte van een gesponsord artikel kan verschillen, houdt rekening met 300 tot 500 woorden en een aantal ondersteunende foto’s. Het artikel wordt ook via de diverse mediakanalen gedeeld. Last but not least, het artikel blijft voor onbepaalde tijd staan op de website.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Zin in Frankrijk? Neem dan contact op met Dirk Verbeek via dirk@zininfrankrijk.nl of bel 010-8449512.

Andere Reiscompany websites