Crème de Cassis is vooral bekend als likeur, maar wordt ook veel toegepast in gerechten.
Lees verder »
Crème de Cassis is vooral bekend als likeur, maar wordt ook veel toegepast in gerechten.
Lees verder »De Elzasser Flammkuchen is een heerlijk gerecht uit de Elzas. Leer hier hoe je deze dunne pizza met crème fraîche, uien en spekblokjes.
Lees verder »De meest bekende quiche is de Quiche Lorraine, waarbij spek en kaas de hoofdingrediënten vormen. Ontdek ons favoriete recept voor het bereiden van Quiche.
Lees verder »Het gerecht ratatouille komt van oorsprong uit de Provence en smaakt heerlijk op warme dagen. Hier lees je ons favoriete recept voor het bereiden van een klassieke Franse ratatouille.
Lees verder »Speciaal voor de liefhebbers van de Mediterrane keuken deel ik het recept voor gebakken mosselen met verse kruiden uit de Provence.
Lees verder »Weer zo'n lekker herfstrecept van Astrid! Dit keer maakt zij een kastanjesoepje voor 4 glaasjes.
Lees verder »Weer zo'n lekker herfstrecept van Astrid! Deze keer maakt zij een kastanjecrème met merengue voor 4 personen.
Lees verder »De Ardèche is onlosmakelijk verbonden met de kastanjebomen en zijn vrucht de kastanje. Leuke recepten en alles over de kastanje oogst.
Lees verder »