Goedkope tickets Disneyland Parijs: Skip the line

Goedkoop naar Disneyland Parijs

Goedkoop naar Disneyland Parijs? Dat klinkt als een sprookje. Koop hier online een entreekaartje en skip de rijen voor Disneyland Parijs en loop met jullie kinderen linea recta naar het Magische Koninkrijk. Voel de sfeer en het plezier samen met jullie hele gezin.

Stedentrip Parijs met het gezin? Ontdek de 20 mooiste bezienswaardigheden van Parijs.

Disneyland Parijs aanbiedingen

Een trip naar Disneyland met het hele gezin is het hoogtepunt van iedereen, dus verwen jezelf en de kids met een bezoek aan de vrolijkste plek ter wereld. Je kunt ook een ticket kopen waarmee je niet alleen toegang krijgt tot Disneyland®, maar ook tot Walt Disney Studios Park!

Binnen de muren van het Magisch Koninkrijk is het een en al pret. Reis naar een andere wereld met de Star Tours en Star Wars Hyperspace Mountain. En geef je zintuigen de kost met het 4D Ratatouille: The Adventure.

Aanbieding, koop hier: goedkope tickets Disneyland®

Maak ook zeker een plekje vrij in je Disneylandagenda voor Pirates of the Caribbean!

En natuurlijk zijn er spectaculaire liveshows, hartverwarmende meet-and-greets en indrukwekkende vuurwerkshows en parades.

Magie van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Dat is Disneyland®!

Voor meer informatie: bezoek de officiële Disneyland website.

Dit zijn de 3 leukste Disney® hotels

Regel alles in een keer

Lees ook

Wat kost een Disneyland® Parijs ticket?

Disneyland® Parijs aanbiedingen vind je gemiddeld v.a. €56 per persoon. Koop online dat is goedkoper dan een ticket kopen bij de ingang.

Hoe kom ik met het OV bij Disneyland® Parijs?

Trein of RER lijn A: je kunt de parken direct betreden vanaf het station Marne-la-Vallée/Chessy (2 minuten lopen). Er vertrekken ongeveer elke 10 minuten treinen. Vanaf Parijs duurt het ongeveer 35 minuten.

Hoe kom ik met de auto bij Disneyland® Parijs?

Neem afslag 14 van de A4 ‘Parcs Disney® et Bailly van-Romainvilliers.’ Vervolgens kun je zo Disneyland® Parijs binnenrijden.

Gratis leuke Frankrijktips in je mailbox:

We garanderen 100% privacy. Uw gegevens worden niet gedeeld. Bekijk archief.

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke adresjes, bezienswaardigheden, nieuws en trends op gebied van Frankrijk. Volg ons ook via Facebook, Instagram en Pinterest.

Bekijk ook

De 10 mooiste bergpassen van Frankrijk

Bekijk hier de 10 mooiste bergpassen van Frankrijk. Van de Franse Alpen tot de Pyreneeën. Hier geniet je van de frisse berglucht en prachtige uitzichten.