natuurhuisje Moutiers sur le Lay 2, natuurhuisje Vendee
Natuurhuisje in Moutiers-sur-le-Lay

10 Rustieke natuurhuisjes in de Vendée

Natuurhuisje Vendée

Vanuit een natuurhuisje in de Vendée kun je genieten van een zonovergoten vakantie in Frankrijk. De Vendée heeft namelijk een heerlijke klimaat met bijna net zoveel zonuren als de Côte d’Azur! Langs de Vendéekust vind je mooie zandstranden en in het binnenland kun je genieten van afwisselende landschappen. Een natuurhuisje in de Vendée is een ideale uitvalsbasis om het veelzijdige departement te ontdekken. Bekijk hier 10 mooie vakantiehuizen midden in de natuur van de Vendée.

LEES OOK: 10 Mooie bezienswaardigheden in de Vendée

1. Natuurhuisje in Moutiers-sur-le-Lay

Faciliteiten: Zwembad, tuin, terrasmeubilair, vaatwasser, wasmachine.
Aantal personen: 6 personen.

natuurhuisje Moutiers sur le Lay vendee, natuurhuisje Vendee

Authentiek natuurhuisje voor 6 personen, gelegen op een landgoed met twee gîtes, vier luxe safaritenten en drie sfeervolle hotelkamers. Op het landgoed kun je mooie wandelingen maken. Het terrein is ontzettend groot en je vindt er onder meer een kasteel, wijnveld en oud wijnhuis. Bovendien is er een verwarmd zwembad. Op de ligbedjes rondom kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon. De gîte heeft een eigen terras en voortuin, waar je geniet van veel zon en privacy. Het landgoed in Moutiers-sur-le-Lay biedt veel rust en ruimte. Het natuurhuisje heeft een robuuste en stijlvolle inrichting. Er is een gezellige woonkamer, een grote keuken en een badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers die een prachtig uitzicht over de omgeving bieden. Het centrum van Mareuil-sur-Lay-Dissais bevindt zich op drie kilometer afstand. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen en gezellige restaurants.

2. Natuurhuisje in Château-Guibert

Faciliteiten: Zwembad, terras, terrasmeubilair, wasmachine, wifi.
Aantal personen: 2 personen.

Chateau Guibert natuurhuisje vendee, natuurhuisje Vendee

Een leuk natuurhuisje voor 2 personen in de Vendée is deze gîte in Château-Guibert. Het natuurhuisje ligt op een kleine boerencamping met zes kampeerplaatsen en een zwembad, waar je als gast van de gîte ook gebruik van mag maken. De camping en de gîtes zijn adults only, waardoor je verzekerd bent van rust tijdens je verblijf. Het huisje is de ideale uitvalsbasis voor rustzoekers, wijnliefhebbers, fietsers en wandelaars. Het natuurhuisje bevindt zich namelijk in een klein, maar goed wijngebied. Je kunt een wijnroute rijden en er zijn vele fiets- en wandelroutes in de omgeving. Op de boerderij scharrelen kippen en met regelmaat een prachtige pauw rond. Het natuurhuisje ligt in de Zuid-Vendée, een groen gebied dat gekenmerkt wordt door heuvels, meren, rivieren en landbouwactiviteiten. De Atlantische Oceaan met zijn prachtige stranden is 32 kilometer van het huisje verwijderd.

3. Natuurhuisje in Moutiers-sur-le-Lay

Faciliteiten: Zwembad, veranda, terrasmeubilair, privé sanitair.
Aantal personen: 5 personen.

lodge Moutiers Sur Le Lay vendee natuurhuisje, natuurhuisje Vendee

Dit natuurhuisje ligt op hetzelfde landgoed als natuurhuisje nummer 1. De luxe lodge is rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Vanaf de ruime veranda heb je een schitterend uitzicht. De tent is comfortabel en sfeervol ingericht met een romantisch hemelbed, een gezellige leefruimte en eigen badkamer. De tent biedt plaats aan 5 personen en heeft nog een slaapvertrek met drie bedden. De lodge is voorzien van een compleet ingerichte keuken en in de badkamer vind je een douche en toilet. Voor de koudere nachten is er een gaskacheltje aanwezig. De lodge is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Zij kunnen zich helemaal uitleven in het zwembad en de speelweide op het landgoed.

4. Natuurhuisje in Saint-Laurent-de-la-Salle

Faciliteiten: Privé zwembad, terras, tuinmeubilair, speelweide, leenfietsen.
Aantal personen: 6 personen.

Saint Laurent De La Salle natuurhuisje vendee, natuurhuisje Vendee

Op zoek naar een charmant natuurhuisje met zwembad in de Vendée? Dan is dit vakantiehuis in Saint-Laurent-de-la-Salle echt wat voor jou. Het natuurhuisje is een voormalige oude schuur die is omgebouwd tot een romantische vakantiewoning voor 6 personen. Bij het zwembad geniet je hele dagen van de zon, want wist je dat de Vendée bijna net zoveel zonuren heeft als de Côte d’Azur? Het vakantiehuis is de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen of stellen die samen op vakantie willen gaan. Er zijn drie slaapkamers en vlak bij het huis ligt een grote speelweide met schommel en glijbaan.

5. Natuurhuisje in Saint-Hilaire-de-Loulay

Faciliteiten: Zwembad, vijver, speelweide, terras, tuinmeubilair, vaatwasser.
Aantal personen: 4 personen.

natuurhuisje saint hilaire de loulay vendee, natuurhuisje Vendee

Geniet van een heerlijke vakantie op het mooie en gezellige landgoed van één van de oudste kastelen in de Loirevallei. Dit natuurhuisje in Saint-Hilaire-de-Loulay is zowel geschikt voor gezinnen met kinderen als stelletjes die willen genieten van een romantische vakantie in de Vendée. Saint-Hilaire-de-Loulay ligt in het noorden van de Vendée, op zo’n half uur rijden van Nantes. Het huisje ligt in een prachtige, groene omgeving die wordt omringd door wijngaarden. De kinderen kunnen lekker spelen op het terrein en er is een zwembad waar jong en oud verkoeling zoeken. Bij het huisje heb je een heerlijk terras, waar je kunt genieten van zwoele zomeravonden.

6. Natuurhuisje in Château-Guibert

Faciliteiten: Zwembad, terras, tuinmeubilair, boerderijdieren.
Aantal personen: 2 personen.

chalet chateau guibert natuurhuisje vendee, natuurhuisje Vendee

Dit natuurhuisje in Château-Guibert bevindt zich op dezelfde camping als natuurhuisje nummer 2. Het huisje is geschikt voor 2 personen en heeft een heerlijk terras met tuinmeubilair en parasol. Het chalet bestaat uit een gezellige woonkamer, een slaapkamer en een keukentje. Je kunt er als het ware luxe kamperen. Je maakt gebruik van de douche en het toilet in het sanitairgebouw dat vlakbij ligt. Op de mini-camping geniet je van rust en ruimte. Er is een omheind zwembad en op de boerderij lopen kippen, ganzen en katten rond. Honden zijn op verzoek welkom op de camping. Voor het genot van andere gasten en de kippen en poezen, dienen honden op het terrein wel aangelijnd te zijn.

7. Natuurhuisje in Saint-Laurent-de-la-Salle

Faciliteiten: Zwembad, tuin, tuinmeubilair, tafeltennistafel, speeltoestellen.
Aantal personen: 6 personen.

Saint Laurent De La Salle natuurhuisje 1, natuurhuisje Vendee

Een prachtig, authentiek vakantiehuis in de Vendée is dit natuurhuisje in Saint-Laurent-de-la-Salle. De oude houten balken en de schattige inrichting van het huis doen sprookjesachtig aan. Buiten geniet je van een grote tuin en een heerlijk privé zwembad. Met het oceaanklimaat van de Vendée is het hier goed toeven. Er zijn drie slaapkamers, twee badkamers en een goed uitgeruste keuken. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een tafeltennistafel. Bovendien zijn er op aanvraag fietsen beschikbaar. Niemand hoeft zich hier dus te vervelen! Wil je samen met je trouwe viervoeter op vakantie? Dat kan! In dit huis zijn maximaal drie huisdieren toegestaan.

8. Natuurhuisje in Beauvoir-sur-Mer

Faciliteiten: Tuin, terrasmeubilair, vaatwasser, wasmachine, wifi.
Aantal personen: 4 personen.

natuurhuisje beauvoir sur mer vendee, natuurhuisje Vendee

Vakantie aan de kust van de Vendée? Dit natuurhuisje in Beauvoir-sur-Mer ligt op nog geen kilometer van de zee. Je kunt er genieten van mooie zandstranden en vele zonuren. De verhuurders van het huisje bieden de mogelijkheid voor table d’hôte en op loopafstand van het huisje vind je drie restaurants. Het huisje ligt in een gevarieerd natuurgebied met een vogelreservaat. De eigenaren van het natuurhuisje hebben al veel vogels kunnen spotten, waaronder kleine zilverreigers, zwarte ibissen, ooievaars en uilen. Het huisje heeft twee slaapkamers en biedt daarmee plaats aan 4 personen. Buiten beschik je over een heerlijke tuin met terrasmeubilair en een barbecue. Het huisje is de ideale uitvalsbasis om zowel de kust van de Vendée als het glooiende binnenland te ontdekken.

9. Natuurhuisje in Moutiers-sur-le-Lay

Faciliteiten: Zwembad, speelweide, tuin, tuinmeubilair, vaatwasser.
Aantal personen: 5 personen.

natuurhuisje moutiers sur le lay gite 2, natuurhuisje Vendee

Nog een mooi natuurhuisje op het kasteellandgoed in Moutiers-sur-le-Lay in de Vendée is deze gîte voor 5 personen. Het huisje bevindt zich in de toren van het oorspronkelijke kasteel uit 1300 en ligt centraal op het domein. Als gast van de gîte kun je gebruik maken van het zwembad op het landgoed en kinderen kunnen spelen in de speelweide. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Zo is er een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, een badkamer met douche, een apart toilet, twee slaapkamers en een ruime overloop met slaapbank. Het natuurhuisje heeft een grote tuin met ligstoelen en een eettafel. Hier geniet je van rust, privacy en vele zonuren.

10. Natuurhuisje in Mouilleron-le-Captif

Faciliteiten: Speeltoestellen, zandbak, tuin, tuinmeubilair.
Aantal personen: 14 personen.

mouilleron le captif natuurhuisje vendee, natuurhuisje Vendee

Een leuk natuurhuisje voor een groeps- of familieverblijf in de Vendée is deze gîte in Mouilleron-le-Captif. De gîte is een oude gerenoveerde boerderij die plaats biedt aan 14 personen. Er zijn vijf slaapkamers en een grote tuin, waar iedereen wel zijn of haar favoriete plekje vindt. In de schaduw op het terras, op de ligstoel in de zon of in de zandbak op de speelplaats. Het natuurhuisje staat op een groot perceel waar ook het huis van de eigenaar staat. Het huis ligt in een doodlopende straat, waardoor je geen last hebt van doorgaand verkeer. Je geniet hier volop van rust en ruimte. Langs het huis lopen verschillende paden waar je kunt wandelen en fietsen. De zee ligt op 35 minuten van het huisje en het dorp Mouilleron op 2 kilometer.

Meer inspiratie voor je vakantie in de Vendée? Lees ook:

Veelgestelde vragen over natuurhuisjes in de Vendée:

Wat zijn de mooiste natuurhuisjes in de Vendée?

Een paar van de mooiste natuurhuisjes in de Vendée zijn dit chalet in Château-Guibert, deze gîte in Moutiers-sur-le-Lay en dit vakantiehuis met zwembad in Saint-Laurent-de-la-Salle. Ontdek hier 10 rustieke natuurhuisjes in de Vendée.

Wat zijn de mooiste bezienswaardigheden in de Vendée?

Een paar attracties en bezienswaardigheden die je echt niet mag missen in de Vendée zijn het attractiepark Le Puy du Fou, het natuurgebied Marais Poitevin en het gezellige stadje Fontenay-le-Comte. Bekijk hier 10 mooie bezienswaardigheden in de Vendée.

Wat zijn de mooiste campings in de Vendée?

Toch liever kamperen in de natuur van de Vendée? Bekijk hier dan de 10 beste campings!

Wat zijn de mooiste dorpen van de Vendée?

Een paar charmante dorpjes in de Vendée zijn Vouvant, Les Epesses en La Roche-sur-Yon. Ontdek hier de 10 mooiste dorpen in de Vendée.

Over Lisanne

Lisanne
Lisanne heeft een passie voor reizen, fotograferen, cultuur en de Spaanse taal. Met haar ouders en zusje is ze op veel verschillende campings in Oostenrijk, Italië, Spanje en Frankrijk geweest. Ze heeft de opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Inholland Rotterdam afgerond.

Onze nieuwste artikelen

Natuurhuisje in Le Temple sur Lot header, natuurhuisje Vendee

De 5 mooiste natuurhuisjes in de Lot-et-Garonne

Wil je er eventjes tussenuit? Boek dan een natuurhuisje in de Lot-et-Gaonnne, een prachtig departement in de regio Nouvelle-Aquitaine in het zuidwesten van Frankrijk.