Home » Regio's » Normandië » Calvados » Het gezellige Festival de la Tulipe

Het gezellige Festival de la Tulipe

Château Vendeuvre Festival de la Tulipe

Heel de maand april kunt u in de tuinen van Château Vendeuvre 30.000 tulpen in bloei bewonderen.

In de maand April vindt ieder jaar het tulpenfestival plaats. Het tulpenfestival wordt gehouden in de tuinen van Château de Vendeuvre (Calvados). In de tuin van het 18de eeuwse kasteel Château de Vendeuvre kunt u genieten van 30.000 tulpen in alle kleuren van de regenboog. Ook zijn er nog vele andere bloemen in de tuinen.

Meer info: www.vendeuvre.com

Over Dirk

Avatar
Sinds mijn jeugd kom ik al met veel plezier in Frankrijk. Met mijn ouders en twee zusjes gingen wij in de jaren tachtig en negentig vooral naar Bretagne en de eilanden voor de westkust. Alles ging mee, schepnetten, onze twee honden en opblaasboot. Eind jaren negentig kwam er een vakantiehuis in Normandië. En van daaruit heb ik steeds meer delen van Frankrijk ontdekt. Nu ik getrouwd ben en vader van een dochter is Frankrijk voor mij nog steeds het nummer 1 vakantieland. Gelukkig is mijn vrouw minder Francofiel dan ik en daarom gaan wij ook geregeld naar andere mooie plekjes in Europa en daarbuiten. Op Zininfrankrijk.nl schrijf ik over alle mooie plekjes waar ik ooit ben geweest of graag naar toe wil om samen met mijn gezin nog veel meer nieuwe herinneringen te maken!

Bekijk ook

9 Bezienswaardigheden Calvados

Bezienswaardigheden in het departement Calvados in Normandië. De groene Calvados is rijk aan historie en bezaaid met authentieke Franse dorpjes.