Het gezellige Festival de la Tulipe

Château Vendeuvre Festival de la Tulipe

Heel de maand april kunt u in de tuinen van Château Vendeuvre 30.000 tulpen in bloei bewonderen. Het kasteel van Vendeuvre ligt in de gemeente Vendeuvre, in de buurt van Lisieux in Normandië. Vendeuvre is geklasseerd als historisch monument voor zowel het exterieur als het interieur en is een prototypisch aristocratisch Normandisch landhuis.

Wat te doen in Normandië? Dit zijn de 10 mooiste bezienswaardigheden.

In de maand April vindt het jaarlijkse het tulpenfestival plaats. Het tulpenfestival wordt gehouden in de tuinen van Château de Vendeuvre (Calvados). In de tuin van het 18de eeuwse kasteel Château de Vendeuvre kunt u genieten van 30.000 tulpen in alle kleuren van de regenboog. Ook zijn er nog vele andere bloemen in de tuinen.

Hotel tip? Dit zijn de 10 beste hotels in de buurt van Château Vendeuvre.

Lees ook

Meer van dit soort leuke artikelen op je tijdlijn? Volg Zin in Frankrijk dan ook via Facebook.

Gratis leuke Frankrijktips in je mailbox:

We garanderen 100% privacy. Uw gegevens worden niet gedeeld. Bekijk archief.

Over Dirk

Sinds mijn jeugd kom ik al met veel plezier in Frankrijk. Met mijn ouders en twee zusjes gingen wij in de jaren tachtig en negentig vooral naar Bretagne en de eilanden voor de westkust. Alles ging mee, schepnetten, onze twee honden en opblaasboot. Eind jaren negentig kwam er een vakantiehuis in Normandië. En van daaruit heb ik steeds meer delen van Frankrijk ontdekt. Nu ik getrouwd ben en vader van een dochter is Frankrijk voor mij nog steeds het nummer 1 vakantieland. Gelukkig is mijn vrouw minder Francofiel dan ik en daarom gaan wij ook geregeld naar andere mooie plekjes in Europa en daarbuiten. Op Zininfrankrijk.nl schrijf ik over alle mooie plekjes waar ik ooit ben geweest of graag naar toe wil om samen met mijn gezin nog veel meer nieuwe herinneringen te maken!

Bekijk ook

Ontdek theater bij het Festival d’Avignon

Het festival d'Avignon is één van de grootste theaterfestivals ter wereld. Jaarlijks komen er talloze mensen op af. Ontdek Festival d'Avignon!