Camping La Sirène, luxe 5-sterren camping in Zuid-Frankrijk

Camping La Sirène in Zuid-Frankrijk

Ben je opzoek naar een goede campingbestemming in Zuid Frankrijk? Overweeg eens Camping La Sirène in de Languedoc-Roussillon!  Nabij de sfeervolle plaats Argelès-sur-Mer vindt je de royale opgezette Camping La Sirène. Een camping voor de gehele familie door de aanwezigheid van een enthousiast animatieteam, vele activiteiten en een groot zwembad met glijbanen. 

parc aquatique camping la sirene 94 20161020093528561, Camping La Sirène
cls 0469 20161020093945723, Camping La Sirène

Tropisch aquapark

Het aquapark heeft een tropische uitstraling door zijn rotsen en sierplanten. Het zwembad met speelse vormen, de glijbanen en jacuzzi’s maken het tot een waar zwemparadijs voor jong en oud. Een veilig peuterbad is de plaatst waar de allerjongste kinderen kunnen spelen. Het aquapark bestaat sinds 2014 en beschikt over een verdekt en een overdekt zwemgedeelte. De kinderen hebben veel keuze uit de verschillende lange glijbanen en speeltoestellen. Terwijl de kinderen spelen ontspannen de ouders in een van de bubbelbaden. Het strand is door de afstand van maar 2 kilometer prima beloopbaar. Neem de auto, of kies tegen een kleine vergoeding voor het mini-treintje.

resataurant sirene beach 38 copier 20161020093247784, Camping La Sirène

Activiteiten op camping La Sirène

Vervelen is geen optie op camping La Sirène. Het animatieteam heeft een gevarieerd aanbod voor jong en oud. De musicals en avondshows zijn het bekijken zeker waard. Onderneem sportieve activiteiten met de gehele familie bij de minigolf, boogschietbaan of jeu de boules. Natuurlijk is lekker eten ook belangrijk tijdens de vakantie. De bakker van Camping La Sirène heeft dagelijks vers brood. Een crêperie, ijssalon of snackbar zijn gedurende de dag geopend. Gezellig dineren kan in het eigen restaurant op de camping, of bij de tent met een afhaaltijd. Sluit de dag af bij de bar of pub terwijl de tienerjeugd geniet bij de disco.

0039 la sirene 201012295 20141118130856639, Camping La Sirène

Nabij camping La Sirène

De sfeervolle plaats Argelès-sur-Mer ligt op maar 2 kilometer afstand. Hier vindt je diverse gezellige winkels, barretjes en restaurants. Het centrum nodigt uit tot een avondwandeling waar u bij het strand nog even over de zee kan uitkijken. Op maar 30 minuten rijden ligt de stad Perpignan. Deze oude, historische plaats is de hoofdstad van de regio. Bezoek het oude paleis en flaneer door de smalle straatjes met zijn vele authentieke winkels. Maak een dagtocht naar Barcelona. het is maar twee uur rijden vanaf de camping met de eigen auto, of via een excursie met een touringcar vanaf de camping.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Roan. Ook samenwerken met Zininfrankrijk.nl? Neem contact met ons op!

Over Dirk

Avatar
Sinds mijn jeugd kom ik al met veel plezier in Frankrijk. Met mijn ouders en twee zusjes gingen wij in de jaren tachtig en negentig vooral naar Bretagne en de eilanden voor de westkust. Alles ging mee, schepnetten, onze twee honden en opblaasboot. Eind jaren negentig kwam er een vakantiehuis in Normandië. En van daaruit heb ik steeds meer delen van Frankrijk ontdekt. Nu ik getrouwd ben en vader van een dochter is Frankrijk voor mij nog steeds het nummer 1 vakantieland. Gelukkig is mijn vrouw minder Francofiel dan ik en daarom gaan wij ook geregeld naar andere mooie plekjes in Europa en daarbuiten. Op Zininfrankrijk.nl schrijf ik over alle mooie plekjes waar ik ooit ben geweest of graag naar toe wil om samen met mijn gezin nog veel meer nieuwe herinneringen te maken!

Onze nieuwste artikelen

Camping Le Dauphin met zwembad

De 10 mooiste campings in Argelès-sur-Mer

Argelès-sur-Mer is een ideale vakantiebestemming. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs de 10 mooiste campings in Argelès-sur-Mer.