forest,
© Stéphane Spatafora - www.stephanespatafora.com

Ontdek Versailles op de fiets

Ontdek Versailles op de fiets!

Een onmisbaar hoogtepunt van de gelijknamige stad, maar ook zeker van Parijs en bovendien van Frankrijk. Je kunt zelfs bijna zeggen dat het een hoogtepunt wereldwijd is want het kasteel is namelijk een van de grootste ter wereld! Ontdek de zeer indrukwekkende tuinen en riante architectuur van Versailles op de fiets. Luister naar het verhaal van Lodewijk de XIII en XIV en aanschouw de kunstwerken die zij hebben laten maken. Wanneer je de Parijse parel bezoekt kun je Versailles niet aan je voorbij laten gaan. Het ligt op nog geen 20 kilometer van de Franse hoofdstad. Een rijkelijke traktatie voor het oog met alle pracht en praal in al zijn glorie. Lees snel verder om te zien waarom je de Versailles fietstour absoluut niet mag missen!

grand trianon,
© Stéphane Spatafora – www.stephanespatafora.com

Hoe ziet een dagje Versailles op de fiets eruit?

  • Bezoek de lokale markt.
  • Ontdek het Koninklijk terrein; Het Paleis, Marie-Antoinette´s verblijf, Grand Trianon, Petit Trianon, het Koninklijk bos, de Franse Tuinen en de Spiegelzaal.

Stap op in Parijs en vertrek met de trein richting de bestemming. Fiets door het enorme landgoed en de prestigieuze tuinen. Een local neemt je mee op een reis door de 17e eeuw tijdens de Versailles fietstour. Ontdek het verhaal en geniet van de imposante bouwwerken en sierlijke tuinen. Halverwege wordt er een picknick stop ingelast waar je onder het genot van een prachtig uitzicht kunt genieten van je lunchpakketje die je bij de eerdere lokale markt kunt aanschaffen in Versailles. Op de fiets ga je vervolgens Le Petit en Le Grand Trianon en de tuinen bezichtigen. Deze Trianons waren de privé verblijven van de Koninklijke familie. Maak vervolgens de bijzondere stop mee bij het verblijf van de wereldberoemde Marie-Antoinette die op brute wijze van het leven werd beroofd. Haar verblijf is in vergelijking met de rest van het complex ook totaal anders en erg bewonderenswaardig. Stap vervolgens binnen in het prestigieuze Paleis welke je met audiogids gaat bezoeken. Unieke fotomomenten en een ongelofelijk mooie en interessante ervaring rijker kun je zelf beslissen wanneer je weer de trein retour neemt naar het mooie Paris! Het enige wat je voor deze unieke Versailles op de fiets ervaring hoeft te doen is gemakkelijk en snel je plek online reserveren! Baja Bikes zorgt ervoor dat al je tickets geregeld zijn inclusief trein en toegang tot de Trianon verblijven, het verblijf van Marie-Antoinette, het Zomerpaleis en uiteraard het Paleis. Daarnaast is het gebruik van de fiets inclusief en heb je professionele begeleiding van een super leuke gids.

marie antoinette,
Hameau de la Reine, The Queen’s Hamlet is a rustic retreat in Versailles, Paris, France

Met Baja Bikes door Versailles op de fiets

De leukste manier om optimaal te kunnen genieten van al dit moois is op z´n Hollands! Versailles op de fiets doe je met de nummer 1 fietstour specialist wereldwijd. Baja Bikes heeft al vanaf 2005 ervaring op dit gebied en werkt met de meest professionele gidsen die ervoor zorgen dat je meer uit je bezoek haalt. De interessantste weetjes en mooiste plekken weet een local natuurlijk als de beste. Je reserveert de Versailles Fietstour gemakkelijk online en je betaalt veilig ter plaatse. De ultieme combinatie van relaxed fietsen met sightseeing en de juiste informatie, maakt je dag compleet!  Meer informatie of direct boeken? Ga dan naar de website van Baja Bikes.

Dit is een gesponsord bericht. Ook een gesponsord bericht over jouw camping, gîte, vakantiehuis of bed and breakfast op Zininfrankrijk.nl? Neem contact met ons op!

Onze nieuwste artikelen

Grand Ballon, Vogezen

Wandelen in de Vogezen: Dit zijn 5 mooie wandelroutes

Wandelen in de Vogezen? Doe dan inspiratie op met deze 5 mooie wandelroutes door de bergketen. Een waar paradijs voor wandelliefhebbers!