Op pad met Locals Frankrijk, op pad met locals

Overnachten bij Nederlanders en Belgen in Frankrijk

Op pad met locals in Frankrijk

Op 6 mei verscheen de reisgids “Op pad met locals” overnachten bij Nederlanders en Belgen in Frankrijk van Marion van Amelrooij bij Edicola Publishing. Een praktische gids met 50 unieke accommodaties in Frankrijk vol met insiderstips. De persoonlijke verhalen en tips van de gastheren en gastvrouwen maken deze unieke gids compleet. Ze kennen hun streek inmiddels zo goed kennen dat ze zich met recht een local mogen noemen. Overal wordt je hartelijke ontvangen door Belgen en Nederlanders die de omgeving als hun broekzak kennen. Hun ervaring is jouw kompas voor de streek.

Meer Frankrijk reisgidsen: Ontdek ook onze andere reisgidsen.

Hét beste boek voor betere tijden

Op pad met locals is een praktische gids met diverse accommodaties. Allemaal unieke adressen met een eigen aanbod en eigen wijze om hun gasten een onvergetelijke vakantie in Frankrijk te bezorgen. De reisgids is ingedeeld naar regio en geïllustreerd met prachtige foto’s. Iedere accommodatie biedt een unieke beleving. En de gastfamilies stellen alles in werk om hun gasten een aangenaam verblijf te bieden.

De 50 leukste vakantieadressen

Laat je droomvakantie leiden door de persoonlijke favorieten van de eigenaren. De streek die zij zo goed kennen dat zij zich met recht een local mogen noemen. Profiteer van hun insidertips en ontdek verrassende plekjes en lokale specialiteiten.

3D Op pad met locals scaled e1588930002767, op pad met locals
Inkijkexemplaar

Bestel de verassende reisgids “Op pad met locals” overnachten bij Nederlanders en Belgen in Frankrijk: bestel direct bij Edicola.

De auteur, Marion van Amelrooij, heeft een selectie gemaakt van unieke accommodaties verspreid over heel Frankrijk: chambres d’hôtes, vakantiedomeinen, kleinschalige hotels of minicampings.

Lees ook

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.