Mooiste vakantiehuizen Cote dAzur, mooiste vakantiehuizen aan de Côte d'Azur

De 10 mooiste vakantiehuizen aan de Côte d’Azur

Vakantiehuis aan de Côte d’Azur huren

De Côte d’Azur is een schitterende kuststreek gelegen in het zuiden van Frankrijk. De plek kenmerkt zich door paradijselijke stranden, gezellige badplaatsen, azuurblauwe wateren, heerlijk eten en leuke bezienswaardigheden. Vakantiehuizen aan de Côte d’Azur zijn de ideale uitvalsbasis om de prachtige Franse Rivièra te verkennen. Je kunt verblijven op schitterende locaties en genieten van een heerlijke strandvakantie. Of je nu wilt overnachten in de beroemde badplaats Nice, de pittoreske stad Cannes of in het charmante Saint-Tropez, de keuze is aan jou! Vakantiehuizen aan de Côte d’Azur zijn ideaal voor een vakantie met het hele gezin, samen met vrienden of met je partner. De huizen in de regio variëren van luxe vakantievilla’s tot knusse appartementen. Ze zijn voorzien van fijne faciliteiten en zorgen voor een comfortabel verblijf in de buurt van leuke bezienswaardigheden. Geniet van een onvergetelijke vakantie en bekijk hier de 10 mooiste vakantiehuizen aan de Côte d’Azur.

LEES OOK: 8 redenen voor een vakantie aan de Côte d’Azur

1. Luxe villa in Agay

Aantal personen: 8 personen.
Faciliteiten: Zwembad, buitendouche, kinderspeelplaats, wasmachine, televisie.

Luxe villa in Agay
Bekijk meer foto’s…

Deze luxe villa in Agay is ideaal gelegen tussen de badplaatsen Cannes en Saint-Raphaël. Het vakantiehuis ligt op loopafstand van het strand en biedt schitterend uitzicht op zee. Ook liggen er verschillende winkels in de directe omgeving. Het huis is comfortabel ingericht en voorzien van fijne faciliteiten. Je vindt er een gezellige zithoek met open haard en een uitgebreide keuken voorzien van alle apparatuur zoals een afwasmachine, oven, grill en magnetron. Het vakantiehuis heeft 6 slaapkamers en biedt ruimte voor 8 personen. Alle kamers zijn voorzien van airco en sommige van een eigen badkamer. Verder vind je in het huis een luxe loungeruimte met grote tv, een kinderbedje en een wasmachine. Achter het huis vind je een jeu de boulesbaan, kinderspeelplaats en een tafeltennistafel. Onderaan het terrein vind je een groot zwembad met heerlijke ligbedden. Hier is ook een buitenkeuken, terras met eettafel en een buitendouche aanwezig.

Bekijk villa in Agay

2. Ruime villa met sauna in Les Issambres

Aantal personen: 14 personen.
Faciliteiten: Sauna, zwembad, fitnessruimte, zomerkeuken, pooltafel.

Ruime villa met sauna in Les Issambres
Bekijk meer foto’s…

Deze ruime villa in Les Issambres is perfect voor een vakantie met grote families of vriendengroepen. Het vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers en is geschikt voor gezelschappen van maximaal 14 personen. Het huis is modern ingericht en volledig voorzien van airco. Je vindt er luxe faciliteiten zoals een sauna, fitnessruimte, pooltafel en een lounge met televisie. Kinderen kunnen zich vermaken met de schommel en glijbaan in de tuin of op de tussenverdieping vol spelletjes, boeken en speelgoed. De tuin biedt schitterend uitzicht op de omgeving en is naast een heerlijk zwembad ook voorzien van ligbedden en een buitendouche. Het terras is uitgerust met een zomerkeuken en een eettafel waar je samen met de hele familie heerlijk buiten kunt eten.

Bekijk villa in Les Issambres

LEES OOK: De 10 mooiste vakantiehuizen met zwembad aan de Côte d’Azur

3. Karakteristiek vakantiehuis bij Valbonne

Aantal personen: 8 personen.
Faciliteiten: Barbecue, zwembad, luxe keuken, pingpong tafel, terras.

Karakteristiek vakantiehuis bij Valbonne
Bekijk meer foto’s…

Dit karakteristieke vakantiehuis is gelegen in een groene tuin vlak bij het gezellige dorp Valbonne. De populaire stranden van Cannes, Antibes en Juan les Pins liggen op een klein stukje rijden met de auto. Het stenene vakantiehuis wordt omringd door mooie bloemen, heggen en fruitbomen. Vanaf het terras heb je schitterend zicht op het terrein. Ook vind je hier een professionele barbecue en een moderne lounge set. Op het lagergelegen niveau bevindt zich een fijn zwembad met ligbedden waar je kunt genieten van de zon. De villa zelf is modern ingericht, voorzien van 4 slaapkamers en geschikt voor 8 personen. Je vindt er een prachtige woonkamer met een grote openhaard, flatscreen-tv en een grote eettafel. De luxe keuken heeft een mooi kookeiland en is onder andere voorzien van een magnetron, koelkast, afwasmachine, koffiezetapparaat en een stoomoven. Ter vermaak vind je in de garage nog een pingpongtafel.

Bekijk vakantiehuis bij Valbonne

4. Luxe villa met zeezicht nabij Saint-Tropez

Aantal personen: 8 personen.
Faciliteiten: Barbecue, zwembad, tafeltennistafel, wasmachine.

Luxe villa met zeezicht nabij Saint-Tropez
Bekijk meer foto’s…

Deze luxe villa ligt vlak bij de beroemde badplaats Saint-Tropez aan de Côte d’Azur. Het vakantiehuis ligt op een afgesloten terrein dat adembenemend uitzicht biedt over de zee. Op het terrein vind je onder andere een heerlijk zwembad, verschillende ligbedden, een eettafel, barbecue, loungebank en een tafeltennistafel. Binnen in het huis vind je een woonkamer met grote antieke eettafel en een zithoek rondom de open haard. Uitsluitend hieraan is de mooie keuken voorzien van alle gemakken. Je vindt er in totaal 4 slaapkamers met ruimte voor 8 personen. De badkamers zijn voorzien van een nette douche, toilet, bad en een wastafel. Ook vind je er een wasmachine, droger, kinderbedje en een extra koelkast.

Bekijk villa nabij Saint-Tropez

LEES OOK: 7 redenen voor een vakantie in Saint-Tropez

5. Appartement met privéterras in Cannes

Aantal personen: 2 personen.
Faciliteiten: Privéterras, gedeeld zwembad, ligbad, wasmachine.

Appartement met privéterras in Cannes
Bekijk meer foto’s…

Dit appartement in Cannes is de perfecte uitvalsbasis om deze heerlijke badplaats te verkennen. Hoewel Cannes zo’n paar honderd jaar geleden nog maar een klein stadje was, is het nu een toeristische stad met veel bezienswaardigheden. Zo kun je onder andere een bezoekje brengen aan de oude wijk Le Suquet of de Boulevard de la Croisette. Daarnaast zijn er genoeg leuke winkelstraten en markten in de stad. Dit appartement bevindt zich vlakbij het centrum en biedt veel faciliteiten. Het is de ideale plek om er samen met je partner even tussenuit te gaan. Het vakantiehuis biedt ruimte voor 2 personen, is voorzien van een privéterras en een goed uitgeruste keuken. Daarnaast kan je tijdens je verblijf gebruik maken van het gedeelde zwembad. De badkamer beschikt over een wastafel, douche en een heerlijk ligbad. Tot slot kun je er gebruik maken van WiFi en een wasmachine.

Bekijk appartement in Cannes

LEES OOK: De mooiste bezienswaardigheden in Cannes

6. Vakantiehuis met zwembad in Fréjus

Aantal personen: 6 personen.
Faciliteiten: Zwembad, gratis WiFi, uitgebreide keuken, televisie.

Vakantiehuis met zwembad in Fréjus
Bekijk meer foto’s…

Fréjus is een heerlijke badplaats aan de Côte d’Azur. Deze plek kenmerkt zich door mooie zandstranden en vele watersportmogelijkheden. Vanuit dit vakantiehuis met zwembad kun je de badplaats goed verkennen. Het huis bestaat uit 3 slaapkamers, een knusse woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met onder andere een koelkast, koffiezetapparaat en een broodrooster. Daarnaast vind je er een badkamer met een douche en gratis toiletartikelen. Het vakantiehuis is geschikt voor 6 personen. Tijdens de warme zomerdagen kun je heerlijk ontspannen op de ligstoelen of genieten van een verfrissende duik in het zwembad. Tot slot kun je er gebruik maken van gratis WiFi en vind je er een flatscreen-tv.

Bekijk vakantiehuis in Fréjus

LEES OOK: 10 mooie badplaatsen aan de Côte d’Azur

7. Natuurstenen vakantiehuis in Les Arcs

Aantal personen: 2 personen.
Faciliteiten: Privézwembad, open keuken, airco, hangmat.

Natuurstenen vakantiehuis in Les Arcs
Bekijk meer foto’s…

Dit prachtige natuurstenen vakantiehuis is gelegen in Les Arcs-sur-Argens, een pittoresk dorp met een middeleeuws karakter. Het huis ligt in een omheinde tuin waar je ook een heerlijk privézwembad, ligstoelen, barbecue en een hangmat kunt vinden. Hier kun je tijdens de warme zomerdagen helemaal tot rust komen. Het vakantiehuis is erg ruim en gezellig ingericht. Je vindt er een mooie open keuken met een fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine en een vriezer. De woonkamer is voorzien van een comfortabele bank, een televisie en een zithoek. Het vakantiehuis biedt ruimte voor 2 personen en is dus uitstekend als je samen met je partner wilt genieten van een heerlijke vakantie aan de Côte d’Azur. De slaapkamer is voorzien van een heerlijk tweepersoonsbed, een televisie en een badkamer met suite. Tot slot beschikt het hele vakantiehuis over airconditioning.

Bekijk villa in Les Arcs

8. Natuurhuisje in Cagnes sur Mer

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Gratis WiFi, tennisbaan, zwembad, terras.

Natuurhuisje in Cagnes sur Mer
Bekijk meer foto’s…

Dit natuurhuisje in Cagnes sur Mer is schitterend gelegen in een groene omgeving. Hier geniet je van een heerlijke vakantie dicht bij de kust maar toch ook in alle rust en omgeven door bomen en planten. Het vakantiehuisje heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Je vindt er fijne voorzieningen zoals een uitgebreide keuken, een badkamer met douche en toilet, gratis WiFi, een tv en een gezellig terras. Tijdens je verblijf mag je gebruik maken van het zwembad en de tennisbaan die op het terrein aanwezig zijn. De omgeving van Cagnes sur Mer staat bekend als een schitterend wandel- en fietsgebied. Je vindt er vele culturele bezienswaardigheden, leuke dorpjes en steden. De grote badplaats Nice ligt op slechts 20 minuten rijden van het natuurhuisje.

Bekijk natuurhuisje in Cagnes sur Mer

LEES OOK: 10 mooie campings aan de Côte d’Azur

9. Appartement in hartje Nice

Aantal personen: 2 personen.
Faciliteiten: Kitchenette, badkamer, slaapkamer, televisie.

Appartement in hartje Nice
Bekijk meer foto’s…

Nice is een populaire badplaats aan de Côte d’Azur. Je vind je tal van schitterende stranden en leuke bezienswaardigheden. Eén van de meest populaire plekken in Nice is de boulevard Promenade des Anglais. Ook het oude centrum van Nice is erg leuk om te bezoeken. Hier vind pittoreske straatjes, schattige vakwerkhuisjes, prachtige kerken en gezellige pleinen. Dit appartement in hartje Nice is uitstekend gelegen voor een kort verblijf aan de Côte d’Azur en natuurlijk om het badplaatsje te verkennen. Het appartement bevindt zich in een voormalig hotel middenin het levendige Nice. In tegenstelling tot alle voorgaande vakantiehuizen, is deze studio wat minder uitgebreid. Het appartement is ook niet zo groot maar wel netjes en doelmatig ingericht. Je vindt er een kitchenette, badkamer en een slaapkamer voor 2 personen. Je verblijft in een ontzettend levendige omgeving waar je tal van restaurants, zwembaden, stranden en winkels vind. Eigenlijk heb je in dit appartement alles wat je nodig hebt.

Bekijk appartement in Nice

LEES OOK: Bezienswaardigheden in Nice

10. Villa in Saint-Raphaël met toegang tot het strand

Aantal personen: 4 personen.
Faciliteiten: Tuin, zwembad, open keuken, televisie, afwasmachine.

Villa in Saint-Raphaël met toegang tot het strand
Bekijk meer foto’s…

Deze luxe villa in Saint-Raphaël biedt directe toegang tot het strand. Hier geniet je optimaal van alle rijkdommen van de Côte d’Azur. Het vakantiehuis heeft een parkachtige tuin met een schitterend zwembad. Ook vind je er een mooi terras met ligstoelen waar je helemaal tot rust kunt komen met het geluid van de golven op de achtergrond. De vakantievilla is gebouwd in Belle Epoque stijl en heeft een moderne inrichting. Je vindt er een woonkamer met zithoek, televisie en muzieksysteem. De open keuken is voorzien van alle gemakken zoals een fornuis, waterkoker, koffiezetapparaat en afwasmachine. In totaal vind je er 2 slaapkamers en kun je er overnachten met 4 personen. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en bad met douche.

Bekijk huis in Saint-Raphaël

LEES OOK: De 12 mooiste stranden aan de Côte d’Azur

Meer lezen over de Côte d’Azur? Bekijk ook:

Veel gestelde vragen over vakantiehuizen aan de Côte d’Azur:

Wat zijn de mooiste vakantiehuizen met zwembad aan de Côte d’Azur?

Aan de Côte d’Azur vind je tal van mooie vakantiehuizen met zwembad. Een aantal aanraders zijn deze Provençaalse villa, vakantiehuis Jardin du Golf en dit vakantiehuis in Ramatuelle. Bekijk hier de 10 mooiste vakantiehuizen met zwembad aan de Côte d’Azur.

Wat zijn de leukste bezienswaardigheden langs de Côte d’Azur?

Leuke bezienswaardigheden langs de Côte d’Azur zijn gezellige badplaatsen, de Lerins-eilanden en Promenade des Anglais. Lees hier meer over bezienswaardigheden en tips langs de Côte d’Azur.

Wat zijn de mooiste stranden aan de Côte d’Azur?

Langs de Côte d’Azur vind je tal van schitterende stranden zoals Plage de Paloma, Plage Notre-Dame en Plage de Pampelonne. Bekijk hier de 12 mooiste stranden aan de Côte d’Azur.

Wat zijn de mooiste badplaatsen aan de Côte d’Azur?

Leuke badplaatsen aan de Côte d’Azur zijn Saint-Tropez, Cannes en Nice. Lees hier meer over de mooiste badplaatsen aan de Côte d’Azur.

Wat zijn mooie campings aan de Côte d’Azur?

Langs de Côte d’Azur vind je tal van leuke campings zoals Camping Clair de Lune, RCN Domaine de la Noguière en Camping Rivièra d’Azur. Bekijk hier 10 mooie campings aan de Côte d’Azur.

Over Elise

Elise

Onze nieuwste artikelen

Natuurhuisje in Audresselles 73526 opaalkust, mooiste vakantiehuizen aan de Côte d'Azur

10x mooie vakantiehuizen aan de Opaalkust

Vakantiehuis aan de Opaalkust in Frankrijk huren? We zetten 10 mooie vakantiehuizen aan de Côte d'Opale voor je op een rijtje.