CB met tent, Casa Boslimpré

Casa Boslimpré, natuurcamping & vakantiehuizen in Vogezen

Gîtes & Natuurcamping Casa Boslimpré

Casa Boslimpré in Ban-sur-Meurthe-Clefcy is een fraai gelegen natuurcamping in de Vogezen met daarnaast 2 prachtig gelegen vakantiehuizen. Het terrein wordt omringd door bossen en een magnifiek uitzicht op het uitgestrekte natuurgebied van Het Nationale Park Régional des Ballons des Vosges.

Kleine natuurcamping in de Vogezen

Op het terrein van Casa Boslimpré zijn 5 ruime kampeerplaatsen aanwezig, een plek voor een camper of caravan en sinds kort is er La Campanule de “Glampingtent “. Het uitzicht is schitterend, er is zon en schaduw. De charme camping is open van april tot en met oktober.

Twee leuke gîtes in de Vogezen

Naast de 5 kampeerplekken worden er 2 vakantiehuizen verhuurd: Le Tournesol (max. 14 personen) en La Tulipe (max. 10 personen). In alle seizoenen zijn de natuurhuisjes in te huur en zeer comfortabel. Uiteraard zijn de huizen rookvrij!

Interesse? Kampeerplaats reserveren op Casa Boslimpré kan al vanaf € 12 per nacht. Meer info op de website van Casa Boslimpré.

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.

Onze nieuwste artikelen

ecodomaine la reverie 4, Casa Boslimpré

10 Fijne minicampings in Frankrijk

Bekijk 10 fijne minicampings in Frankrijk voor een authentieke en intieme kampeerervaring in een rustige en landelijk omgeving.