Bistro Manon header, bistro manon

Bistro Manon, leuk kookboek met inspiratie voor het hele gezin

Dagelijkse inspiratie voor het hele gezin

Bistro Manon is het nieuwe kookboek voor heerlijke hoofd- en bijgerechten. Het leuke aan dit kookboek is dat je een hoofdgerecht kiest dat je die avond wilt eten en vervolgens kun je eindeloos variëren met passende bijgerechten. Met deze flexibele opzet kun je met betrekkelijk weinig moeite toch iedere dag iets anders op tafel zetten.

Combineer je hoofdgerecht met heerlijke bijgerechten

Combineer Marokkaanse gehaktballetjes met saffraanrijst of kies voor couscous. Serveer daarbij gegrilde courgettes of een komkommersalade. Maak een Indiase curry met gekookte rijst. Ook lekker met naanbrood of raita. Naast de (internationale) receptuur geeft Manon tips over de voorraadkast, slimme kooktechnieken en diverse basisrecepten.

Over Manon Proper

Manon Proper runt elke dag een soort mini-bistro voor zeer kritische vaste gasten: haar twee- én drieling eten van jongs af aan al smaakvol mee en zijn ware lekkerbekjes. Dit kookboek is geen speciaal kookboek voor gezinnen met jonge kinderen, maar heeft als doel het delen van recepten die lekker, gezond, toegankelijk én praktisch zijn, en bovendien flexibiliteit in de keuken bieden.

Goed, gevarieerd en lekker eten!

Manon werd in twee jaar tijd moeder van vijf kinderen. En niet zomaar vijf kinderen, nee een tweeling en een drieling. Er was echter één ding waar ze absoluut niet op wilde inleveren: goed, gevarieerd en lekker eten! Manon is haar favoriete recepten gaan aanpassen en begon nieuwe recepten te ontwikkelen, waarbij echte smaak, voldoende variatie en gemak de belangrijkste elementen zijn. Zo eet haar gezin iedere dag lekker en leren haar kinderen kennismaken met veel verschillende smaken.

Koop dit kookboek, Bistro Manon, dagelijkse inspiratie voor het hele gezin € 25,95 bij Bol.com

Deel Bistro Manon op Pinterest:

Bistro Manon, bistro manon

Bezoekers vonden deze kookboeken ook leuk:

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.