Home » Accommodaties » Campings » Camping La Sirène in Zuid-Frankrijk

Camping La Sirène in Zuid-Frankrijk

Camping La Sirène in Zuid-Frankrijk

Ben je opzoek naar een goede campingbestemming in Zuid Frankrijk? Overweeg eens Camping La Sirène in de Languedoc-Roussillon!  Nabij de sfeervolle plaats Argelès-sur-Mer vindt je de royale opgezette Camping La Sirène. Een camping voor de gehele familie door de aanwezigheid van een enthousiast animatieteam, vele activiteiten en een groot zwembad met glijbanen. 


Tropisch aquapark

Het aquapark heeft een tropische uitstraling door zijn rotsen en sierplanten. Het zwembad met speelse vormen, de glijbanen en jacuzzi’s maken het tot een waar zwemparadijs voor jong en oud. Een veilig peuterbad is de plaatst waar de allerjongste kinderen kunnen spelen. Het aquapark bestaat sinds 2014 en beschikt over een verdekt en een overdekt zwemgedeelte. De kinderen hebben veel keuze uit de verschillende lange glijbanen en speeltoestellen. Terwijl de kinderen spelen ontspannen de ouders in een van de bubbelbaden. Het strand is door de afstand van maar 2 kilometer prima beloopbaar. Neem de auto, of kies tegen een kleine vergoeding voor het mini-treintje.

Activiteiten op camping La Sirène

Vervelen is geen optie op camping La Sirène. Het animatieteam heeft een gevarieerd aanbod voor jong en oud. De musicals en avondshows zijn het bekijken zeker waard. Onderneem sportieve activiteiten met de gehele familie bij de minigolf, boogschietbaan of jeu de boules. Natuurlijk is lekker eten ook belangrijk tijdens de vakantie. De bakker van Camping La Sirène heeft dagelijks vers brood. Een crêperie, ijssalon of snackbar zijn gedurende de dag geopend. Gezellig dineren kan in het eigen restaurant op de camping, of bij de tent met een afhaaltijd. Sluit de dag af bij de bar of pub terwijl de tienerjeugd geniet bij de disco.

Nabij camping La Sirène

De sfeervolle plaats Argelès-sur-Mer ligt op maar 2 kilometer afstand. Hier vindt je diverse gezellige winkels, barretjes en restaurants. Het centrum nodigt uit tot een avondwandeling waar u bij het strand nog even over de zee kan uitkijken. Op maar 30 minuten rijden ligt de stad Perpignan. Deze oude, historische plaats is de hoofdstad van de regio. Bezoek het oude paleis en flaneer door de smalle straatjes met zijn vele authentieke winkels. Maak een dagtocht naar Barcelona. het is maar twee uur rijden vanaf de camping met de eigen auto, of via een excursie met een touringcar vanaf de camping.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Roan. Ook samenwerken met Zininfrankrijk.nl? Neem contact met ons op!

Over Dirk

Avatar
Dirk is Frankrijk liefhebber en de eigenaar van deze weblog.

Bekijk ook

Camping Le Ventadour

10 campings gelegen aan een rivier in de Ardèche

Een camping aan een rivier in de Ardèche is de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen die houden van een veelzijdige vakantie in Zuid-Frankrijk.