LHotel 1,

Waar overnachten in Beaune? 10 x leuke hotels van luxe tot goedkoop!

Leuke hotels in Beaune!

Beaune is een klein, gezellig stadje in het departement Côte-d’Or. De stad ligt vlakbij de Route du Soleil, een bekende route voor iedereen die met auto op vakantie gaat naar het zuiden van Frankrijk. Beaune is daarom een perfecte locatie voor een tussenstop tijdens je reis. Daarnaast is er in Beaune ook van alles te zien, zoals Hôtel-Dieu, een ziekenboeg gebouwd in een prachtige artistieke stijl. Of je nu naar Beaune gaat voor een vakantie of het stadje als tussenstop gebruikt, je moet natuurlijk overnachten. Daarom staan hier de 10 leukste hotels in Beaune van luxe tot goedkoop voor je op een rijtje!

1. Hostellerie Cèdre & Spa Beaune

Het prachtige Hostellerie Cèdre & Spa Beaune ligt vlakbij het centrum van Beaune in een tuin met 100 jaar oude bomen. Alsof deze bijzondere locatie nog niet genoeg is, heeft het hotel spa- en wellnessfaciliteiten en kun je heerlijk eten in het restaurant met Michelinster. Alle kamers zijn uniek ingericht en hebben airconditioning en en prachtige, luxe badkamer. Het ontbijt kun je in je mooie kamer laten serveren of je kunt ervoor kiezen om dit op te eten op het gezellige tuinterras. Verder is er op sommige avonden livemuziek of een optreden in het hotel. Je hoeft tijdens je verblijf daarom niet de deur uit om er een geweldige tijd van te maken!

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Hostellerie Cèdre & Spa Beaune

2. Les Nomades Beaune

Les Nomades Beaune is een hotel dat makkelijk te bereiken is tijdens je doorreis naar Zuid-Frankrijk. Daarnaast ligt het hotel niet ver van het centrum en kun je makkelijk een dag de bezienswaardigheden van Beaune bewonderen. In het hotel kun je gebruik maken van een fitnesscentrum, is er een gratis parkeergelegenheid en kun je een verfrissende duik nemen in het zwembad. Het hotel is luxueus ingericht en heeft ruime kamers met alle nodige faciliteiten. In je kamer vind je namelijk airconditioning, een waterkoker, een minibar, televisie en een eigen badkamer met fijne douche. Daarnaast kun je elke ochtend genieten van het smakelijke, continentale ontbijt en ontbijtbuffet. Verder is er een wellnessruimte met binnenbad, sauna en hottub waar je helemaal tot rust kunt komen!

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Les Nomades Beaune

3. L’Hôtel

L’Hôtel is een prachtig hotel in het hart van het centrum van Beaune. Het is gevestigd in een oud herenhuis en heeft fantastische kamers om in te verblijven. De mooie kamers hebben houten meubels en schitterende Italiaanse schilderijen. Verder heb je een eigen marmeren badkamer met inloopdouche, haardroger en toiletartikelen van niets minder dan Hermès. Bij het hotel zit daarnaast een restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Ook kun je ontspannen op het terras of van de zon genieten in de mooie overdekte binnenplaats van het hotel. Kortom, je komt tijdens je verblijf in dit geweldige hotel niets te kort aan luxe!

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van L’Hôtel

TIP! Ontdek hier de bezienswaardigheden van Beaune!

4. Hôtel Le Clos

De prachtige tuin van Hôtel Le Clos is de echte ‘eyecatcher’ van dit bijzondere hotel. Je kunt hier eindeloos ontspannen op het heerlijke zonneterras en daarna afkoelen in het zwembad. Het hotel ligt niet ver van het centrum van Montagny-lès-Beaune en heeft op slechts 100 meter een heerlijk restaurant zitten waar je een hapje kunt eten. De mooie kamers bieden een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en haardroger. Ook is er overal in het gebouw gratis WiFi, zodat je het thuisfront op de hoogte kunt houden van je geweldige verblijf in dit hotel. Verder kunt je ’s ochtends kiezen uit de verschillende opties van het ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Hôtel Le Clos

5. Hotel Athanor Centre

Hotel Athanor Centre is een voormalig 16 eeuws klosster in het hart van Beaune ligt. Het hotel wordt beschermd door de stadsmuren, maar ligt toch op een perfecte locatie. Je vindt namelijk op een hele korte afstand het bekende Hôtel-Dieu en de gezellige winkelstraten van de stad. De fijne kamers van dit hotel zijn comfortabel ingericht en beschikken over een moderne eigen badkamer. Wanneer je toch liever onder de mensen wilt zijn kun je een kijkje nemen bij de leuke bar van het hotel of een potje biljarten. Gelukkig vind je rondom het hotel ook een gratis parkeergelegenheid, wat perfect uitkomt als je de stad graag wilt ontdekken.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Hotel Athanor Centre

6. ibis Styles Beaune Centre

Het ibis Styles Beaune Centre is een modern hotel, gelegen in het centrum van Beaune. Dit hotel is een populaire keuze voor een tussenstop, wat mede komt door de fijne locatie en de eenvoudige, comfortabele kamers. Je bent tijdens je verblijf voorzien van airconditioning, televisie en een privé badkamer met haardroger en douche. Voor alle kleding wat in de auto onderweg is gekreukeld zijn er strijkfaciliteiten aanwezig. Verder heeft het hotel een gezellige bar waar je een drankje kunt doen en is er elke dag een goed ontbijtbuffet aanwezig. Dit is daarom het perfecte en niet al te dure hotel voor een tussenstop tijdens je doorreis.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van ibis Styles Beaune Centre

7. Logis Carline Hôtel Restaurant

Voor een fijne overnachting kun je terecht bij het Logis Carline Hôtel Restaurant. Dit hotel ligt in Beaune op slechts 1,5 kilometer van het stadscentrum. Zo zit je dichtbij de drukte, maar kun je toch even tot rust komen wanneer je dat wilt. Zo kun je relaxen in de grote tuin of op de warme dagen verkoeling zoeken in het buitenzwembad van het hotel. De kamers van dit hotel zijn simpel, maar beschikken over alles wat je nodig hebt. Zo vind je in je kamer een televisie, eigen badkamer met douche, toiletartikelen en een haardroger. Daarnaast zit er bij het hotel een restaurant waar lekkere lokale specialiteiten worden geserveerd voor het diner.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Logis Carline Hôtel Restaurant

TIP! Wil je meer opties voor een tussenstop tijdens je reis naar Zuid-Frankrijk? Bekijk dan hier 7 leuke steden voor zo’n tussenstop!

8. Hôtel de la Paix

Hôtel de la Paix is een sfeervol, budgetproof hotel in Beaune. Dit hotel heeft een eigen wijnkelder waar je de heerlijke wijnen uit de Bourgogne kunt proeven, waarna je op het terras kunt ontspannen in de zon. De kamers van dit hotel zijn voorzien van een tv, airconditioning, eigen badkamer en minibar. Daarnaast kun je hier ook verblijven in een klein appartement wat op 50 meter van het hotel ligt en beschikt over een terras, volledig ingerichte keuken en gezellige woonkamer. Op verzoek kun je heerlijke ontbijt van dit hotel in je accommodatie laten brengen, zodat je volledig kunt genieten van je verblijf. Verder vind je in de buurt de verschillende leuke bezienswaardigheden van Beaune, zoals het Wijnmuseum.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Hôtel de la Paix

9. Beaune Hôtel

Het eenvoudige Beaune Hôtel ligt in de historische stad van Beaune en heeft een mooie, schaduwrijke binnenplaats waar je kunt vertoeven op de hete dagen. Daarnaast kun je van de zon genieten in de tuin van het hotel. De fijne kamers van dit hotel beschikken allemaal over een eigen badkamer en televisie. Veel van de kamers hebben ook nog een uitzicht over de mooie binnenplaats! Verder kun je tijdens je verblijf genieten van het lekkere ontbijtbuffet wat elke ochtend verzorgd wordt door het hotel. Dit goede locatie en niet al te dure prijs maakt dit hotel een echte topper!

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Beaune Hôtel

10. Coto Hotel

Als laatste in deze lijst staat het Coto Hotel. Dit hotel is namelijk een echte budget optie, waar je daarentegen niets inlevert aan faciliteiten. Je vindt dit hotel met gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi op 7 minuten rijden van het historische centrum van Beaune. De kamers van dit hotel zijn voorzien van airconditioning, een televisie, een kast en een badkamer met douche. Ook krijg je gratis toiletartikelen en kun je gebruik maken van de haardroger in je badkamer! Voor een kleine toeslag kun je ’s ochtends aanschuiven bij het lekkere ontbijt wat door het hotel verzorgd wordt.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid van Coto Hotel

Meer hotels bekijken?

Over Lisanne

Lisanne
Lisanne heeft een passie voor reizen, fotograferen, cultuur en de Spaanse taal. Met haar ouders en zusje is ze op veel verschillende campings in Oostenrijk, Italië, Spanje en Frankrijk geweest. Ze heeft de opleiding Tourism Management aan de Hogeschool Inholland Rotterdam afgerond.

Onze nieuwste artikelen

Hotel Le Mondon 2 1,

Waar overnachten in Metz? 10x leuke hotels van goedkoop tot luxe

Metz is een leuke stad gelegen aan de Moezel. Ben je op zoek naar een overnachting voor je bezoek aan Metz? Bekijk hier 10 leuke hotels, van goedkoop tot luxe.