Flower Camping Le Peyrelade 3, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

10 Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Prachtig gelegen campings in Frankrijk

In Frankrijk kun je talloze prachtige gebieden, departementen en regio’s vinden, waar je een fantastische vakantie kunt beleven. Geniet van een strandvakantie aan de Côte d’Azur, een wandelvakantie in de Alpen of een familievakantie in de Loire streek. Vanaf een prachtig gelegen camping in Frankrijk zul je je sowieso vermaken. Bekijk hier 10 prachtig gelegen campings in Frankrijk.

1. Camping Le Rotja

Camping Le Rotja Frankrijk, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Camping Le Rotja is een kleine sfeervolle camping in de Languedoc-Roussillon in Frankrijk. De camping heeft een fijn zwembad en een lekker restaurant, waar je plaatselijke specialiteiten kunt uitproberen. Daarnaast worden er wekelijkse barbecue- en paella-avonden georganiseerd. In het hoogseizoen worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd. Camping Le Rotja is gelegen in de Pyrénees Oriëntales, waar je heerlijk kunt wandelen in de bergen.

Meer informatie

2. RCN Domaine de la Noguière

RCN Domaine de la Noguière zwembad 2, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

RCN Domaine de la Noguière is een heerlijke familiecamping, gelegen in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping heeft een heerlijk zwembad met glijbanen en peuterbadjes. Daarnaast wordt er een leuk animatieprogramma georganiseerd en is er een adventurepark met klim parcours. De camping is gelegen aan de Côte d’Azur, waar je kunt genieten van heerlijke stranden, leuke vissersdorpjes en uitgestrekte zonnebloemvelden.

Meer informatie

3. Flower Camping Les Hauts de Rosans

Camping Les Hauts De Rosans 2, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Camping Les Hauts De Rosans is een prachtige camping in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur in Frankrijk. De camping heeft een heerlijk zwembad met een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Daarnaast is er een fijn winkeltje en een lekker restaurant, waar je een hapje kunt eten. In de zomer worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De camping bevindt zich tussen de heuvels en de velden van de het natuurpark Baronnies Provençales, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Meer informatie

4. Flower Camping L’Île d’Offard

Camping LÎle dOffard 5, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Flower Camping L’Île d’Offard is een mooie natuurcamping, gelegen in de mooie regio Pays de la Loire. De camping beschikt over een fijn zwembad met kleuterbad en een restaurant war je pizza’s en andere maaltijden kunt halen. De camping organiseert leuke activiteiten zoals spelletjes avonden, concerten en wijnproefavonden. Ook is er een kids club. De camping is gelegen aan de groene oevers van de rivier de Loire, waar je heerlijk kunt wandelen en kanoën.

Meer informatie

5. Camping Sites et Paysages De Vaubarlet

Camping de Vaubarlet Frankrijk, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Camping Sites et Paysages De Vaubarlet is een fijne gezinscamping, gelegen in de regio Auvergne in Frankrijk. De camping heeft een fijn zwembad met een terras, waar je een lekker drankje kunt drinken. Daarnaast is er een restaurant en kunnen de kinderen zich vermaken bij de kids club. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een kajak workshop en disco-avond. De camping is gelegen in de groene heuvels van Haute-Loire, waar je goed kunt wandelen, paardrijden of mountainbiken.

Meer informatie

6. Yelloh! Village Le Pin Parasol

yelloh village le pin parasol 6, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Yelloh! Village Le Pin Parasol is een fijne eco-camping, gelegen in de regio Pays de la Loire. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs met meerdere glijbanen, een binnenbad een waterspeeltuin en peuterbad. Ook wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. De camping is gelegen aan een mooi zwemmeer en in de groene natuur van de Vendée, waar je veel activiteiten kunt ondernemen. Het strand is slechts 15 kilometer verwijderd van de camping.

Meer informatie

7. Castel Le Camp de Florence

Castel Le Camp de Florence, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Castel Le Camp de Florence is een mooie natuurcamping, gelegen in de Franse regio Midi-Pyrénées. De camping heeft een lekker zwembad, met peuterbad, bubbelbad en glijbaan. Daarnaast vind je er een recreatieruimte en wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd. De camping beschikt over een restaurant, waar je heerlijke regionale gerechten kunt uitproberen. De camping is gelegen in de Gers met uitzicht op de groene heuvels van de Gascogne.

Meer informatie

8. Flower Camping Le Peyrelade

Flower Camping Le Peyrelade 3, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Flower Camping Le Peyrelade is een groene charme camping, gelegen in de regio Midi-Pyrénées. De camping beschikt over een lekker zwembad en vele speeltoestellen. Daarnaast is er ook een klein winkeltje en een restaurant, waar je wat kunt eten. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals aquagym, muzikale avonden en boogschieten. De camping is gelegen aan de oever van de Tarn in de Gorges du Tarn. je kunt er heerlijk zwemmen, vissen en kanotochten maken.

Meer informatie

9. Castel La Forge de Sainte-Marie

Camping La Forge de Sainte Marie01, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Castel La Forge de Sainte-Marie is een charmante 5-sterren camping, gelegen in de Franse regio Champagne-Ardenne. De camping heeft een mooi en een fijn restaurant. Daarnaast worden er veel leuke activiteiten georganiseerd zoals wandeltochten, karaoke avonden en barbecues. Er is een kids club en je kunt een uitstapje maken met de tractor naar een dichtstbijzijnde boerderij. De camping is gelegen tussen de wijnvelden en de meren in de Champagne-Ardenne.

Meer informatie

10. Camping Sites Et Paysages La Pinède

Camping Sites et Paysages Les Pinèdes Frankrijk, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

Camping Sites Et Paysages La Pinède is een leuke familiecamping, gelegen in de regio Languedoc-Roussillon in Frankrijk. De camping heeft een fijn zwembad en een restaurant met groot terras, waar je lekker een drankje kunt drinken. De camping is gelegen in de prachtige omgeving van de Aude, waar je kunt fietsen, kanoën, wandelen en paardrijden. Daarnaast zijn er ook veel leuke stadjes zoals Carcasonne.

Meer informatie

Kamperen in Frankrijk?

Bekijk het complete overzicht van alle campings in Frankrijk op campingfrankrijk.eu.

Lees ook:

Over Francis

Francis
Francis heeft een passie voor reizen, stedentrips, wandelen en cultuur. Ze heeft de studie "Communication and Media" aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond.

Onze nieuwste artikelen

Natuurhuisje in Les Arcs sur Argens header, Prachtig gelegen campings in Frankrijk

5 x mooie natuurhuisjes in de Var

Op zoek naar een fijne vakantie in het zonnige zuiden van Frankrijk? Bekijk hier de 5 mooie natuurhuisjes in de prachtige Var.