RCN les Collines de Castellane

Nazomeren in Frankrijk

Geniet van het najaar in Frankrijk

Kom nu genieten van de rust en ruimte op één van de RCN campings in Frankrijk, op de mooiste plekjes in de natuur. Voel de heerlijke najaarszon op je gezicht, lekker buiten eten of eindelijk eens dat boek lezen. Bij de RCN vakantieparken kun je dit najaar extra lang genieten van de Franse zon.  Als je nu een accommodatie of kampeerplaats op één van de onderstaande 4 campings in Frankrijk boekt profiteer je van 25% korting op je hele verblijf in september en oktober. Ook geldig in de herfstvakantie!

Naast deze korting krijg je ook gratis wifi en kun je jouw vakantie tot 5 dagen voor aankomst kosteloos annuleren indien het reisadvies vanuit de autoriteiten wijzigt t.o.v. het moment van boeken.

Geniet van het najaar in Frankrijk bij RCN

Vakantieparken

RCN les Collines de Castellane

Ultieme vakantiegevoel bij RCN

Ervaar het ultieme vakantiegevoel. Alle RCN vakantieparken liggen in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en cultuur kan snuiven. Alle faciliteiten zijn ook gewoon open. Neem een frisse duik in één van de geweldige zwembaden, haal verse broodjes in de campingwinkel en kom een lekker hapje eten op het terras.

Hier vind je per park alle nuttige informatie over je aankomst op het park, de faciliteiten en maatregelen, maar ook kampeer- en verhuurinformatie:

RCN la Bastide en Ardèche

Vakantieparken

RCN la Ferme du Latois

Vakantieparken

Lees ook

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.

Bekijk ook

bovenaanzicht van Camping Riviera d'Azur in Fréjus

De 10 mooiste campings in Fréjus (Côte d’Azur)

Ontdek hier de mooiste campings in de badplaats Fréjus aan de Côte d'Azur. Leuke familiecampings met stacaravans, kampeerplaatsen en bungalows.

Meer Frankrijk tips ontvangen?

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van Zin in Frankrijk te ontvangen.

Je bent succesvol toegevoegd aan onze mailinglijst.