Kaysersberg

Kaysersberg is een prachtig dorp in het noordoosten van Frankrijk in het departement Haut-Rhin in de Elzas in de regio Grand Est. Dit dorp is een van de oudste van de regio en trekt jaarlijks heel veel bezoekers. Het dorp is omringd door groene heuvels en de Elzas wijngaarden, waardoor het een populaire bestemming is voor wandelaars en wijnliefhebbers.

Kaysersberg, prachtig dorp in de Elzas

Kaysersberg is vooral bekend om zijn prachtige middeleeuwse architectuur en de pittoreske sfeer. De plaats kenmerkt zich door de smalle straatjes en kleurrijke vakwerkhuizen, die de lokale tradities en cultuur weerspiegelen. Overal in Kaysersberg vindt je kleine café’s en restaurants waar je specialiteiten van de Elzas kunt proeven, zoals ‘Flammenkuchen’ en lekkere wijnen. Kaysersberg is een ideale bestemming voor een ontspannen dagje in een prachtige omgeving.

Kaysersberg, Elzas wijnroute

Mooiste wijndorpen van de Elzas

De Elzas is een populaire wijnstreek in het noordoosten van Frankrijk. De wijndorpen zijn prachtig en je kunt er proeven van de lekkerste wijnen. Lees hier alles over de mooiste wijndorpen van de Elzas.

Lees verder »