Castelwood Dordogne 1,

Castelwood: klein vakantiedomein in de Dordogne

Castelwood vacances

Vakantie in het teken van de natuur, rust en ontspanning. Geen disco ‘s avonds noch georganiseerde activiteiten overdag. Dat is Castelwood vacances in de Dordogne!

Castelwood Dordogne 2,

Kleinschalig vakantieparadijs

Aan de voet van een heuvel met het kasteel en het dorp Biron in de Dordogne ligt Castelwood vacances. Een kleinschalig vakantieparadijs met 15 houten chalets van 50 m², uitgerust met een open keuken, living en comfortabele banken, apart toilet, badkamer met douche, een slaapkamer voor 2 personen en een mezzanime met 2 bedden en 2 futons. Alle chalets hebben een verranda voorzien van tuinmeubelen. Castelwood heeft een heerlijk zwembad, artistieke activiteiten en openluchtspelen voor de kinderen.

Castelwood Dordogne 3,
Castelwood Dordogne 7,

Zien en doen in de omgeving

De juweeltjes uit de streek zijn de valleien van de Dordogne en de Vézère en de prehistorische plaatsen Les Eyzies en Roque Saint-Christophe. In de omgeving van Castelwood vind je druipsteengrotten, ondergrondse ravijnen met rivieren, primitieve woningen met prehistorisch beeldhouwwerk en tekeningen. De bekendste zijn Lascaux II, Gouffre de Padirac en Grottes de Cougnac. Cultuurliefhebbers brengen een bezoek aan de burchten Bonaguil, Beynac en Castelnaud of maken een uitstapje naar de stadjes Sarlat, Monpazier, Monflanquin en Villeréal. Liefhebbers van wijn en lekker eten bezoeken de wijngaarden van Bergerac, van Buzet, van Thézac en die van Cahors. Er is hier een overvloed van de goede dingen in het leven zoals foie gras, ingelegde eend of gans, boleten, kazen, zongerijpt fruit en groente. Tenslotte vind je hier een variëteit aan sportieve activiteiten. Golfen, paardrijden, wandelen, fietsen, kanoën, zwemmen, rots klimmen, speleologie, enz.

Castelwood Dordogne 4 1,

Vakantie op Castelwood Vacances staat in het teken van de natuur, rust en ontspanning. Zie je het al voor je? Na een actieve dag met de kinderen de Dordogne te hebben verkend een wijntje op het terras terwijl de kinderen in het zwembad plonsen en afsluitend een zelfgemaakt Frans gerecht. Als dit is wat je wil ga dan naar de website van Castelwood voor meer informatie.

Campingwebsite

Deze blog is geschreven in samenwerking met vakantiepark Castelwood. Ook samenwerken met Zininfrankrijk.nl? Neem contact met ons op!

Bewaar dit bericht op Pinterest!

Castelwood,
Dit is een gesponsord bericht. Ook een gesponsord bericht over jouw camping, gîte, vakantiehuis of bed and breakfast op Zininfrankrijk.nl? Neem contact met ons op!

Onze nieuwste artikelen

Camping de Pont Calleck 4,

8 kleine campings in Bretagne

Een kleine camping in Bretagne is ideaal voor wie wil genieten van een rustige vakantie in de natuur. Bekijk 8 kleine campings in Bretagne.