Trein Parijs, trein naar parijs

Trein naar Parijs vanaf € 35

Snel en comfortabel met Thalys naar Parijs!

Hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs. De laagste prijs vanaf Amsterdam naar Parijs is € 35. Als de tickets van € 35 op zijn op een bepaalde dag en tijd, dan stijgt de prijs naar € 55 tot € 135. Je betaalt extra als je flexibel wilt zijn.

Snel naar hartje stad

  • Vanaf € 35* enkele reis
  • Reistijd Amsterdam – Parijs 3.18 uur
  • Direct instappen, geen inchecktijd

Reisinformatie trein naar Parijs

Thalys rijdt 10 x per dag in topsnelheid vanuit Amsterdam via Schiphol en Rotterdam naar Parijs. Tijdens de treinreis wordt je van alle gemakken voorzien, zodat u heerlijk kunt ontspannen in een comfortabele stoel.

Prijzen treintickets Parijs

Tariefinformatie naar Parijs met Thalys

Je profiteert van extra voordeel wanneer je een reis boekt vanaf het station bij jou in de buurt waar je opstapt. De aanreis heeft dan een vaste maximumprijs van € 15 in de eerste klas en € 9 in de tweede klas. Bovendien hoef je zo maar één keer in te checken en ontvang je reisinformatie over het gehele traject.

Goedkope treintickets Parijs

Hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs. Vanaf 4 maanden voor uw reis vindt u al treintickets naar Parijs vanaf € 35 enkele reis.

Tips voor de goedkoopste reis

  • Boek zo vroeg mogelijk, je hebt dan de meeste kans op goedkope tickets.
  • Reizen in de avonduren is vaak goedkoper.
  • Als je een weekend weg wilt, ga dan eens op za-zo-ma i.p.v. vr-za-zo.
  • Boek online en vermijd boekingskosten.

Lees ook

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.

Onze nieuwste artikelen

Disneyland Parijs 1414491692, trein naar parijs

Disneyland® Parijs tickets, aanbiedingen en hotels!

Ontdek de magische wereld van Disneyland Parijs. Beleef een geweldige vakantie en plan je bezoek. Bekijk hier leuke tips, tickets, aanbiedingen en hotels die jouw verblijf tot een succes zullen maken!