Home » Franse regio's » Marché Aux Puces Saint-Ouen
Marche aux Puches de Saint-Ouen

Marché Aux Puces Saint-Ouen

Markt op zaterdag-, zondag- en maandagen

In Parijs zijn dagelijks verschillende markten, waaronder tal van vlooienmarkten ‘marchés aux puces’. De meest beroemde vlooienmarkt is in St-Ouen, net buiten Montmartre. Op deze markt vind je tientallen stalletjes gegroepeerd in 15 categorieën. Je vind vast een hebbeding of snuisterij! In de 19de eeuw werden op deze markt de spullen van de overleden mensen verkocht. Tegenwoordig trekt de markt ieder weekend duizenden bezoekers.

Enthousiast geworden

Saint-OuenSaint-ouen-tourisme.com


Over Dirk

Avatar
Sinds mijn jeugd kom ik al met veel plezier in Frankrijk. Met mijn ouders en twee zusjes gingen wij in de jaren tachtig en negentig vooral naar Bretagne en de eilanden voor de westkust. Alles ging mee, schepnetten, onze twee honden en opblaasboot. Eind jaren negentig kwam er een vakantiehuis in Normandië. En van daaruit heb ik steeds meer delen van Frankrijk ontdekt. Nu ik getrouwd ben en vader van een dochter is Frankrijk voor mij nog steeds het nummer 1 vakantieland. Gelukkig is mijn vrouw minder Francofiel dan ik en daarom gaan wij ook geregeld naar andere mooie plekjes in Europa en daarbuiten. Op Zininfrankrijk.nl schrijf ik over alle mooie plekjes waar ik ooit ben geweest of graag naar toe wil om samen met mijn gezin nog veel meer nieuwe herinneringen te maken!

Bekijk ook

Top 10 bezienswaardigheden in de Landes die je niet mag missen

De landes is een schitterend, bosrijk gebied in de Aquitaine. Het kent prachtige badplaatsen en mooie natuur. Bekijk de bezienswaardigheden hier!