Camping Les Granges, camping les granges

Camping Les Granges, kamperen op toplocatie in Dordogne

Kamperen op toplocatie in Dordogne

Camping Les Granges ligt vlak bij het historische stadje Sarlat in een heerlijk kalme omgeving van 8 hectare. De familiecamping is perfect voor een vakantie midden in de natuur en het ideale vertrekpunt voor het ontdekken van diverse bezienswaardigheden van de Dordogne, grotten en kastelen. Je kunt in de omgeving fietsen, wandelen, kanovaren en paardrijden.

Wat te doen in de Dordogne? Dit zijn de mooiste bezienswaardigheden.

Camping Les Granges chalet, camping les granges

Fijne camping met een mooi zwembad

Deze camping in de Dordgne heeft drie buitenzwembaden, waarvan een verwarmd, peuterbad en drie waterglijbanen, sportvelden, bar/restaurant, afhaalmaaltijden en in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma met sporttoernooien, creatieve activiteiten, concerten, entertainment en natuurlijk de Amigo Club voor 3 tot 12-jarigen. 

De camping biedt verschillende diensten en organiseert activiteiten om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens de vakantieperiode juli-augustus is er zowel overdag als ‘s avonds van alles te doen op de camping: concerten, karaoke, voorstellingen, sporttoernooien… Vermaak voor het hele gezin!

Bekijk alle voorzieningen op Camping Les Granges.

Ontdek prachtige dorpjes

Prachtige dorpjes en stadjes in de Dordogne, zoals Sarlat, Domme en Rocamadour, kastelen (Castelnaud, Beynac en Monbazillac) en grotten (Lascaux, Padirac, Proumeyssac) wachten op jou om ontdekt te worden.

1 week vanaf 318 euro
Lijkt Camping Les Granges je wel wat? Boek je kampeerplaats of stacaravan op deze camping bij Suncamp. Boek hier je verblijf.

Lees ook

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Suncamp. Ook samenwerken met Zininfrankrijk.nl? Neem contact met ons op!

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.

Onze nieuwste artikelen

Camping Falaise Narbonne Plage, camping les granges

10 leuke kindercampings in Zuid-Frankrijk

Ontdek hier leuke kindercampings in Zuid-Frankrijk, waar je kunt zwemmen in mooie waterparadijzen en leuke activiteiten voor het hele gezin.