Zelf coq au vin maken? Met dit coq au vin recept zet je een feestje op tafel. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten.
Bekijk blog »
Zelf coq au vin maken? Met dit coq au vin recept zet je een feestje op tafel. Natuurlijk kun je lekker variëren met de ingrediënten.
Bekijk blog »Het recept voor Franse uiensoep is niet heel ingewikkeld, maar toch heel lekker. Lees snel verder om te kijken hoe je de soep moet bereiden!
Bekijk blog »Preisoep is een echte Franse klassieker! Preisoep is lekker en gezond en helemaal niet moeilijk om te maken. Bekijk ons recept voor preisoep.
Bekijk blog »Crème de Cassis is vooral bekend als likeur, maar wordt ook veel toegepast in gerechten.
Bekijk blog »De Elzasser Flammkuchen is een heerlijk gerecht uit de Elzas. Leer hier hoe je deze dunne pizza met crème fraîche, uien en spekblokjes.
Bekijk blog »De meest bekende quiche is de Quiche Lorraine, waarbij spek en kaas de hoofdingrediënten vormen. Ontdek ons favoriete recept voor het bereiden van Quiche.
Bekijk blog »Het gerecht ratatouille komt van oorsprong uit de Provence en smaakt heerlijk op warme dagen. Hier lees je ons favoriete recept voor het bereiden van een klassieke Franse ratatouille.
Bekijk blog »Speciaal voor de liefhebbers van de Mediterrane keuken deel ik het recept voor gebakken mosselen met verse kruiden uit de Provence.
Bekijk blog »Weer zo'n lekker herfstrecept van Astrid! Dit keer maakt zij een kastanjesoepje voor 4 glaasjes.
Bekijk blog »Weer zo'n lekker herfstrecept van Astrid! Deze keer maakt zij een kastanjecrème met merengue voor 4 personen.
Bekijk blog »