Chateau de lEperviere Villatent, Château de l’Epervière

Château de l’Epervière, safaritenten in de Bourgogne

Prachtige 5-sterren kasteelcamping in Bourgogne

Château de l’Epervière (campingwebsite) is een prachtige kasteelcamping in de Bourgogne, gebouwd rondom een 16e-eeuws kasteel in het zuiden van de Bourgogne. De camping is centraal gelegen tussen Beaune en Mâcon en in de omgeving vind je uitgestrekte wijngaarden, pittoreske dorpjes en historische stadjes. Rondom een 1,5 hectare grote vijver zijn twee delen van de camping opgebouwd. De safaritenten staan prachtig tussen het kasteel en de vijver in en op mooie, ruime plaatsen.

Restaurant en prima faciliteiten

Op Château de l’Epervière vind je alle faciliteiten die je nodig hebt. Er is een restaurant, een wijnkelder, een verwarmd peuterbad, een buiten en (klein) binnenzwembad, een winkeltje en een gezellige bar. In het restaurant kun je bijvoorbeeld een avondje bourgondisch genieten van typisch Franse gerechten zoals escargots en boeuf bourguignon. Samen met een lekkere wijn kun je hier een heerlijke bourgondische avond beleven!

Luxe safaritenten voor 5 personen

Op Camping Château de l’Epervière vind je acht luxe Villatenten (zonder sanitair) die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime plaatsen in een gezellig straatje bij elkaar. Het straatje is doodlopend, waardoor kinderen rustig met elkaar kunnen spelen zonder langsrijdende auto’s. Je hebt daarbij vanuit of achter je tent een prachtig uitzicht over het kasteel. Omdat je vooraan op de camping staat, ben je lekker dichtbij het zwembad, het toiletgebouw en het hoofdgebouw waar je het restaurant en de receptie kunt vinden.

Boek een safaritent of neem een optie bij Villatent

Ontspannen familievakantie in de Bourgogne

Château de l’Epervière beschikt over een buitenzwembad, een peuterbad met een speeltoestel en een klein binnenbad. De zwembaden zijn verwarmd, zodat de temperatuur altijd goed is om een duik te nemen. Op zoek naar meer waterpret? Op circa 7 kilometer van de camping vind je een groot buitenzwembad. De receptie informeert je hier graag over.

Activiteiten voor de kinderen

In het hoogseizoen worden er sport- en spelactiviteiten georganiseerd voor kinderen en er is zes keer per week een kidsclub, waar kinderen lekker kunnen spelen en knutselen. Deze camping is dan ook met name geschikt voor families met kinderen tot circa 12 jaar en vakantiegangers die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar ook naar service en comfort.

Safaritent op Château de l’Epervière boek je bij Villatent, prijzen vanaf € 488 (5 personen), meer informatie en boeking.

Meer informatie

Website van de camping: Château de l’Epervière

Lees ook:

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.

Onze nieuwste artikelen

Camping Les Fontaines

De 5 mooiste glampings aan het meer van Annecy

Glamping aan het meer van Annecy is een uitstekende keuze voor een luxe kampeervakantie aan het water. Bekijk hier de 5 mooiste glampings.