Camping Municipal de la Route dOr, Camping Municipal de la Route d'Or

Camping Municipal de la Route d’Or

Vakantie in Sarthe op camping Municipal de la Route d’Or

Stadscamping vlakbij La Flèche, beoordeling 9,0 – toon op kaart

Camping Municipal de la Route d’Or in Sarthe bevindt zich aan de rivier de Loir. Vanaf de gemeentecamping heb je uitzicht over het water en de waterval. Op Camping Municipal de la Route d’Or geniet je van ruime staanplaatsen, fijne voorzieningen en een mooi zwembad. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten zoals boogschieten, petanquewedstrijden, karaoke-avonden en kanoën op de rivier. Voor een dagje winkelen is een bezoek aan het centrum van La Flèche ideaal. Het centrum ligt op een paar minuutjes van de camping af en heeft leuke restaurants en winkels.

Een mooie kennismaking met het departement Sarthe begint in La Flèche, op een steenworp afstand van camping Municipal de la Route d’Or. De stad heeft een pittoresk stadscentrum en een populaire dierentuin.

Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid

Over Redactie Zin in Frankrijk

Redactie Zin in Frankrijk
De redactie van Zin in Frankrijk schrijft regelmatig over leuke logeeradresjes, top 10 bezienswaardigheden, nieuws, unieke plekjes en trends op gebied van Frankrijk. Volg Zin in Frankrijk ook via Facebook, Instagram en Pinterest.

Onze nieuwste artikelen

Campings in Picardie, Camping Municipal de la Route d'Or

De 10 mooiste campings in Picardië

Kamperen is een populaire manier om de schitterende regio Picardië te verkennen. Bekijk hier de 10 mooiste campings in Picardië.