Camping La Bedure, gemoedelijke camping in de Bourgogne

Kamperen in het zuiden van de Morvan

Ben je op zoek naar een camping in de Bourgogne waar je heerlijk een paar weken tot rust kunt komen met de tent, camper of caravan? Dat kan op de kleine Camping La Bedure in het departement Nièvre! Hier kun je rust en ruimte combineren met leuke activiteiten in de omgeving. De gezellige camping in de Bourgogne wordt door een enorme verscheidenheid aan mensen bezocht. Van jong tot oud, van alleenstaanden tot stelletjes en van gezinnen tot complete families.

Groene en kindvriendelijke camping

De groene camping met zo’n 50 ruime kampeerplekken is landelijk gelegen in het departement Nièvre. In het departement vind je nog veel vee en landbouw, maar het is hier ook bosrijk en heuvelachtig. Naast de camping liggen een mooi, groot verwarmd zwembad met kinderbaden en speelvelden. De gasten van Camping La Bedure hebben gratis toegang tot het zwembad. Op de camping vind je voor de kleintjes leuke speeltoestellen, een tennistafel, fietsjes en skelters. Aan het einde van een een lange dag kun je een van de heerlijke, zelfgebakken pizza’s uit de houtoven bestellen of lekkere frietjes met een snack.

Leuke activiteiten in de omgeving

Voor volwassenen en gezinnen zijn er diverse wandel-, fiets- en mountainbike mogelijkheden in de omgeving en andere uitjes. Binnen een uur rijden is er een ruime keus uit diverse soorten vermaak, ook voor kinderen: meertjes om te vissen, zwemmen en amusementsparken, etc. Ook is er een rivier om in te kanoën. Vanaf Camping La Bedure zijn er diverse bewegwijzerde wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Verder in de omgeving: kastelen, leuke dorpjes, wijnvelden, etc.

Gezellig dorpje met alle faciliteiten

Het dorpje Luzy ligt op slechts 5 minuten lopen van de camping. Het dorpje in de Nièvre heeft een gezellige kern met winkeltjes, cafés en goede en gunstig geprijsde restaurants. Daarnaast zijn er 2 supermarkten in Luzy: een Lidl en een grote B1 Supermarkt. Elke vrijdagochtend is er in het dorp een leuke weekmarkt.

Reserveer Camping La Bedure

Camping La Bedure in Luzy is van half april tot half september geopend. Kampeerplaats voor 2 personen vanaf €15 p/nacht, campinglabedure.com.

Meer informatie »

Deze blog is geschreven in samenwerking met Camping La Bedure. Ook samenwerken met Zininfrankrijk.nl? Neem dan contact met ons op!

Bekijk ook

10x Campings met zwemparadijs in Frankrijk

Op zoek naar een mooie camping met zwemparadijs in Frankrijk? Bekijk dan deze 10 prachtige campings van Campings.com, leuk voor het hele gezin!

Meer Frankrijk tips ontvangen?

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van Zin in Frankrijk te ontvangen.

Je bent succesvol toegevoegd aan onze mailinglijst.