Camping La Bedure 9 min, Camping La Bedure

Camping La Bedure, gemoedelijke camping in de Bourgogne

Kamperen in het zuiden van de Morvan

Ben je op zoek naar een camping in de Bourgogne waar je heerlijk een paar weken tot rust kunt komen met de tent, camper of caravan? Dat kan op de kleine Camping La Bedure in het departement Nièvre! Hier kun je rust en ruimte combineren met leuke activiteiten in de omgeving. De gezellige camping in de Bourgogne wordt door een enorme verscheidenheid aan mensen bezocht. Van jong tot oud, van alleenstaanden tot stelletjes en van gezinnen tot complete families.

Camping La Bedure 12 min, Camping La Bedure

Groene en kindvriendelijke camping

De groene camping met zo’n 50 ruime kampeerplekken is landelijk gelegen in het departement Nièvre. In het departement vind je nog veel vee en landbouw, maar het is hier ook bosrijk en heuvelachtig. Naast de camping liggen een mooi, groot verwarmd zwembad met kinderbaden en speelvelden. De gasten van Camping La Bedure hebben gratis toegang tot het zwembad. Op de camping vind je voor de kleintjes leuke speeltoestellen, een tennistafel, fietsjes en skelters. Aan het einde van een een lange dag kun je een van de heerlijke, zelfgebakken pizza’s uit de houtoven bestellen of lekkere frietjes met een snack.

Camping La Bedure 16 min, Camping La Bedure

Leuke activiteiten in de omgeving

Voor volwassenen en gezinnen zijn er diverse wandel-, fiets- en mountainbike mogelijkheden in de omgeving en andere uitjes. Binnen een uur rijden is er een ruime keus uit diverse soorten vermaak, ook voor kinderen: meertjes om te vissen, zwemmen en amusementsparken, etc. Ook is er een rivier om in te kanoën. Vanaf Camping La Bedure zijn er diverse bewegwijzerde wandel-, fiets- en mountainbikeroutes. Verder in de omgeving: kastelen, leuke dorpjes, wijnvelden, etc.

Camping La Bedure 1 min, Camping La Bedure

Gezellig dorpje met alle faciliteiten

Het dorpje Luzy ligt op slechts 5 minuten lopen van de camping. Het dorpje in de Nièvre heeft een gezellige kern met winkeltjes, cafés en goede en gunstig geprijsde restaurants. Daarnaast zijn er 2 supermarkten in Luzy: een Lidl en een grote B1 Supermarkt. Elke vrijdagochtend is er in het dorp een leuke weekmarkt.

Reserveer Camping La Bedure

Camping La Bedure in Luzy is van half april tot half september geopend. Kampeerplaats voor 2 personen vanaf €15 p/nacht, campinglabedure.com.

Meer informatie »

Deze blog is geschreven in samenwerking met Camping La Bedure. Ook samenwerken met Zininfrankrijk.nl? Neem dan contact met ons op!

Onze nieuwste artikelen

camping chateau de fonrives 5, Camping La Bedure

10 leuke kindercampings in de Dordogne

Op vakantie met de kinderen naar Frankrijk? Doe dan inspiratie op met deze 10 leuke kindercampings in de Dordogne, met genoeg vermaak.