Hotel La Bastide dAntoine Saint Tropez,
Uitzicht vanuit Hotel La Bastide d'Antoine © Foto: Booking.com

7 Luxe boutique hotels in Saint-Tropez

Boutique hotels in Saint-Tropez

Ben je op zoek naar een boutique hotel in Saint-Tropez dan vind je hier 7 luxe boutique hotels met zwembad. De boutique hotels liggen allemaal in de buurt van de stranden en het stadscentrum van Saint-Tropez. Ook al liggen de prijzen van onderstaande hotels aan de hoge kant, het is zeker de moeite waard om ze eens te bekijken en een idee van de luxe te krijgen. Wat is nu eigenlijk een boutique hotel? Een boutique hotel is een populaire term voor een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer heeft.

LEES OOK: 7 Redenen voor een vakantie in Saint-Tropez

Hotel Lou Pinet,

1. Hotel Lou Pinet

Het 5 sterren hotel Hotel Lou Pinet ligt op loopafstand van het strand in Saint-Tropez (circa 15 minuten). Het boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, privé parkeren en een buitenzwembad met zonneterras. Het hotel is hond vriendelijk.

Hotel La Bastide dAntoine Saint Tropez,

2. Hotel La Bastide d’Antoine

Het 4 sterren Hotel La Bastide d’Antoine ligt op 2 km van het centrum en op loopafstand van het strand (12 minuten). Het hotel in Provençaalse stijl heeft prachtig uitzicht over de baai van Saint-Tropez. Het boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Hotel La Bastide de Saint Tropez,

3. Hotel La Bastide de Saint Tropez

La Bastide de Saint Tropez ligt op 10 minuten te voet van het stadscentrum en het strand van Saint Tropez. Het biedt een buitenbad met ligstoelen en gratis toegang tot de Carita Spa.

Hotel Sezz Saint Tropez,

4. Hôtel Sezz Saint-Tropez

Het 5 sterren hotel Sezz Saint-Tropez ligt op 4 minuten lopen van het strand en op 5 km van het stadscentrum van Saint-Tropez. Het luxe boutique hotel met een jaren ’60 en ’70 inrichting beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad met spa en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Hôtel de Paris Saint Tropez,

5. Hôtel de Paris Saint-Tropez

Het luxe 5 sterren hotel Hôtel de Paris Saint-Tropez ligt in het centrum van Saint-Tropez op 10 minuten lopen van het strand. Het luxe boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad met spa en hamam en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Hôtel La Tartane Saint Amour Saint Tropez,

6. Hôtel La Tartane Saint Amour

Het 5 sterren hotel Hôtel La Tartane Saint Amour ligt op 6 minuten lopen van het strand. Het luxe boutique hotel beschikt over kamers met eigen terras, Grand Café met exotische Aziatische gerechten, een buitenzwembad, gratis parkeergelegenheid en tevens een gratis pendeldienst naar Saint-Tropez en de stranden. Het hotel is hond vriendelijk

Muse Saint Tropez Ramatuelle,
Zwembad Muse Saint Tropez / Ramatuelle © archello.com

7. Muse Saint Tropez / Ramatuelle

Het 5 sterren hotel Muse Saint Tropez / Ramatuelle ligt vlak het Strand van Pampelonne, Ramatuelle. Het luxe vijfsterrenhotel heeft een elegante inrichting, gratis parkeergelegenheid, een milieuvriendelijke tuin, een spa en een zwembad. Het hotel is hond vriendelijk.

Bekijk hier alle hotels in en rondom Saint-Tropez.

Lees ook

Over Dirk

Avatar
Sinds mijn jeugd kom ik al met veel plezier in Frankrijk. Met mijn ouders en twee zusjes gingen wij in de jaren tachtig en negentig vooral naar Bretagne en de eilanden voor de westkust. Alles ging mee, schepnetten, onze twee honden en opblaasboot. Eind jaren negentig kwam er een vakantiehuis in Normandië. En van daaruit heb ik steeds meer delen van Frankrijk ontdekt. Nu ik getrouwd ben en vader van een dochter is Frankrijk voor mij nog steeds het nummer 1 vakantieland. Gelukkig is mijn vrouw minder Francofiel dan ik en daarom gaan wij ook geregeld naar andere mooie plekjes in Europa en daarbuiten. Op Zininfrankrijk.nl schrijf ik over alle mooie plekjes waar ik ooit ben geweest of graag naar toe wil om samen met mijn gezin nog veel meer nieuwe herinneringen te maken!

Onze nieuwste artikelen

EDEN HÔTEL met buitenzwembad in Sainte-Maxime

10 x mooie hotels aan de Côte d’Azur

De Côte d'Azur, met zijn azuurblauwe wateren, is een populaire vakantiebestemming. Dit zijn de 10 mooiste hotels aan de Côte d'Azur.