Home » Franse regio's » Côte d'Azur » 7 Luxe boutique hotels in Saint-Tropez
Uitzicht vanuit Hotel La Bastide d'Antoine © Foto: Booking.com

7 Luxe boutique hotels in Saint-Tropez

7 Luxueuze boutique hotels in Saint-Tropez

Ben je op zoek naar een boutique hotel in Saint-Tropez dan vind je hier 7 luxe boutique hotels met zwembad. De boutique hotels liggen allemaal in de buurt van de stranden en het stadscentrum van Saint-Tropez. Ook al liggen de prijzen van onderstaande hotels aan de hoge kant, het is zeker de moeite waard om ze eens te bekijken en een idee van de luxe te krijgen. Wat is nu eigenlijk een boutique hotel? Een boutique hotel is een populaire term voor een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer heeft.


1. Benkiraϊ Hotel

Het 4 sterren hotel Benkiraϊ Hotel ligt op loopafstand van het strand in Saint-Tropez (circa 15 minuten). Het boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, privé parkeren en een buitenzwembad met zonneterras. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie »

2. Hotel La Bastide d’Antoine

Het 4 sterren Hotel La Bastide d’Antoine ligt op 2 km van het centrum en op loopafstand van het strand (12 minuten). Het hotel in Provençaalse stijl heeft prachtig uitzicht over de baai van Saint-Tropez. Het boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie »

3. La Bastide de Ramatuelle

Hotel La Bastide de Ramatuelle ligt niet in Saint-Tropez, maar door de ligging zeker wel noemenswaardig. Het boutique hotel wordt omgeven door een tuin van 4 hectare! De kamers beschikken over airconditioning. Het hotel beschikt over privé parkeren en een buitenzwembad. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie »

4. Hôtel Sezz Saint-Tropez

Het 5 sterren hotel Sezz Saint-Tropez ligt op 4 minuten lopen van het strand en op 5 km van het stadscentrum van Saint-Tropez. Het luxe boutique hotel met een jaren ’60 en ’70 inrichting beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad met spa en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie »

5. Hôtel de Paris Saint-Tropez

Het luxe 5 sterren hotel Hôtel de Paris Saint-Tropez ligt in het centrum van Saint-Tropez op 10 minuten lopen van het strand. Het luxe boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad met spa en hamam en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie »

6. Hôtel La Tartane Saint Amour

Het 5 sterren hotel Hôtel La Tartane Saint Amour ligt op 6 minuten lopen van het strand. Het luxe boutique hotel beschikt over kamers met eigen terras, Grand Café met exotische Aziatische gerechten, een buitenzwembad, gratis parkeergelegenheid en tevens een gratis pendeldienst naar Saint-Tropez en de stranden. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie »
Zwembad Muse Saint Tropez / Ramatuelle © archello.com

7. Muse Saint Tropez / Ramatuelle

Het 5 sterren hotel Muse Saint Tropez / Ramatuelle ligt vlak het Strand van Pampelonne, Ramatuelle. Het luxe vijfsterrenhotel heeft een elegante inrichting, gratis parkeergelegenheid, een milieuvriendelijke tuin, een spa en een zwembad. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie »

Hotel boeken in en rondom Saint-Tropez?

Heb jij ook zin om naar Saint-Tropez te gaan? Zoek hotels en meer op Booking.com.

Over Dirk

Avatar
Dirk is Frankrijk liefhebber en de eigenaar van deze weblog.