Home » Regio's » C么te d'Azur » 7 Luxe boutique hotels in Saint-Tropez
Uitzicht vanuit Hotel La Bastide d'Antoine 漏 Foto: Booking.com

7 Luxe boutique hotels in Saint-Tropez

7 Luxueuze boutique hotels in Saint-Tropez

Ben je op zoek naar een boutique聽hotel in Saint-Tropez dan vind je hier 7 luxe boutique hotels met zwembad. De boutique hotels liggen allemaal in de buurt van de stranden en het stadscentrum van Saint-Tropez. Ook al liggen de prijzen van onderstaande聽hotels aan de hoge kant, het is zeker de moeite waard om ze eens te bekijken en een idee van de luxe te krijgen. Wat is nu eigenlijk een boutique hotel? Een boutique hotel is een populaire term voor een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer heeft.

1. Benkira蠆 Hotel

Het 4 sterren hotel Benkira蠆 Hotel ligt op loopafstand van het strand in Saint-Tropez (circa 15 minuten). Het boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, priv茅 parkeren en een buitenzwembad met zonneterras. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie 禄

2. Hotel La Bastide d’Antoine

Het 4 sterren Hotel La Bastide d’Antoine ligt op 2 km van het centrum en op loopafstand van het strand (12 minuten). Het hotel in Proven莽aalse stijl heeft prachtig uitzicht over de baai van Saint-Tropez. Het boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie 禄

3. La Bastide de Ramatuelle

Hotel La Bastide de Ramatuelle ligt niet in Saint-Tropez, maar door de ligging zeker wel noemenswaardig. Het boutique hotel wordt omgeven door een tuin van 4 hectare! De kamers beschikken over airconditioning. Het hotel beschikt over priv茅 parkeren en een buitenzwembad. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie 禄

4. H么tel Sezz Saint-Tropez

Het 5 sterren hotel Sezz Saint-Tropez ligt op 4 minuten lopen van het strand en op 5 km van het stadscentrum van Saint-Tropez. Het luxe boutique hotel met een jaren ’60 en ’70 inrichting beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad met spa en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie 禄

5. H么tel de Paris Saint-Tropez

Het luxe 5 sterren hotel H么tel de Paris Saint-Tropez ligt in het centrum van Saint-Tropez op 10 minuten lopen van het strand. Het luxe boutique hotel beschikt over kamers met airconditioning, een buitenzwembad met spa en hamam en gratis parkeergelegenheid. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie 禄

6. H么tel La Tartane Saint Amour

Het 5 sterren hotel H么tel La Tartane Saint Amour ligt op 6 minuten lopen van het strand. Het luxe boutique hotel beschikt over kamers met eigen terras, Grand Caf茅 met exotische Aziatische gerechten, een buitenzwembad, gratis parkeergelegenheid en tevens een gratis pendeldienst naar Saint-Tropez en de stranden. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie 禄
Zwembad Muse Saint Tropez / Ramatuelle 漏 archello.com

7. Muse Saint Tropez / Ramatuelle

Het 5 sterren hotel Muse Saint Tropez / Ramatuelle ligt vlak het Strand van Pampelonne, Ramatuelle. Het luxe vijfsterrenhotel heeft een elegante inrichting, gratis parkeergelegenheid, een milieuvriendelijke tuin, een spa en een zwembad. Het hotel is hond vriendelijk.

Meer informatie 禄

Hotel boeken in en rondom Saint-Tropez?

Heb jij ook zin om naar Saint-Tropez te gaan? Zoek hotels en meer op Booking.com.

Over Dirk

Avatar
Sinds mijn jeugd kom ik al met veel plezier in Frankrijk. Met mijn ouders en twee zusjes gingen wij in de jaren tachtig en negentig vooral naar Bretagne en de eilanden voor de westkust. Alles ging mee, schepnetten, onze twee honden en opblaasboot. Eind jaren negentig kwam er een vakantiehuis in Normandi毛. En van daaruit heb ik steeds meer delen van Frankrijk ontdekt. Nu ik getrouwd ben en vader van een dochter is Frankrijk voor mij nog steeds het nummer 1 vakantieland. Gelukkig is mijn vrouw minder Francofiel dan ik en daarom gaan wij ook geregeld naar andere mooie plekjes in Europa en daarbuiten. Op Zininfrankrijk.nl schrijf ik over alle mooie plekjes waar ik ooit ben geweest of graag naar toe wil om samen met mijn gezin nog veel meer nieuwe herinneringen te maken!

Bekijk ook

Top 10 bezienswaardigheden in Montpellier

Struinen door de oude stad, genieten op zonnige terrasjes en ontspannen in de oudste tuin van Frankrijk. Bekijk hier de bezienswaardigheden van Montpellier!